Ejerlejlighed fra EDC

Østre Stationsvej 41B, 2.

5000 Odense C

4.245.000 kr.

5/4 rum, 201 m²

200 kvm lejlighed fra 2013 - tæt på OBC, Byens Bro og Centrum

200 kvm, nyere lejlighed på Østre Stationsvej - mere centralt kan det næsten ikke blive?

Med sin centrale og meget bynære beliggenhed tæt på Kongens Have, Odense Banegård Center, Byens Bro og gågademiljøet i Odense har du aldrig langt til alle de lækre og spændende faciliteter som midtbyen og havnen i Odense tilbyder.

Er du pendler, får du vel nok den bedste beliggenhed i Odense, da du kan gå hen til Odense Banegård Center på få minutter. Bybussen og letbane er lige udenfor døren.
Lejligheden er opført i 2013, er beliggende på 2. sal og fremstår med store, indbydende og lyse opholdsrum

Med sine 200 kvm bolig frembyder lejligheden plads til såvel børnefamilien eller til parret, der blot vil have god plads.

Når du træder ind i lejligheden kommer du ind i den rummelige entre, hvor der er plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Fra entreen kommer du til det meget store køkken/alrum/stue-miljø, der strækker sig gennem hele bygningen, således at der er lysindfald fra 2 sider. Fra køkken-siden er der udgang til lejlighedens altan.

For­æl­dre­af­de­lin­gen, som du også kommer til fra entreen, består af et rummeligt soveværelse, et dejligt walk-in closet samt et veludstyret badeværelse.

Den sidste del af lejligheden består af en væ­rel­ses­af­de­ling - eller børneafdeling om man vil - der består af 3 gode soveværelser, badeværelse med bruseniche og mellemgang.

Mulighed for at leje par­ke­rings­plads.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Morten Nancke

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

mna@edc.dk40 56 43 3466 12 61 27EDC Poul Erik Bech