Ejerlejlighed fra EDC

Cort Adelers Gade 21, 3. TH

6700 Esbjerg

1.548.000 kr.

3/2 rum, 91 m²

Flot og stor 3-værelses i god forening med altan

Hos EDC Poul Erik Bechs lej­lig­heds­bu­tik kan vi denne gang præsentere en sand perle. Hvis du drømmer om en ejerlejlighed beliggende i en velfungerende og sund ejerforening med gode fæl­les­fa­ci­li­te­ter, herunder parkeringsgård, kælderrum (1 kvm) og loftsrum (6 kvm) – så se med her. Du bosætter dig i en ejerforening med 25 ejer­lej­lig­he­der, der drives af et professionelt ad­mi­ni­stra­tions­sel­skab samt re­vi­sions­sel­skab. Opgangene er netop blevet renoveret med ny gulvbelægning og maling.
Området er centralt velbeliggende med kort afstand til gågaden og bylivet, roligt tilbagetrukket uden larm og støj.

Lejligheden indeholder:
God entré i forlængelse af fordelingsgang, godt soveværelse med god plads samt skabsvæg. Flot og tidløst køkken med hvide elementer og hårde hvidevarer. Klinkebelagt og flot badeværelse i moderne stil med bruseniche. Stor og in­dret­nings­ven­lig stue med masser af plads og direkte udgang til solrig altan. Herfra er der direkte adgang til lejlighedens andet værelse, som ligger på boligens førstesal. Her finder du god plads samt udnyttelse af skunkrum til opbevaring. Endvidere er der herfra direkte adgang til opgangen, så man kan komme ind og ud, uden at skulle igennem lejligheden.

Alt i alt en god og delevenlig lejlighed, som indeholder alt hvad man ønsker sig.

Ring til EDC Poul Erik Bech Lej­lig­heds­bu­tik på tlf.: 76 10 48 00 for mere information og fremvisning.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.