Ejerlejlighed fra EDC

Islandsgade 38, 2. TV

6700 Esbjerg

1.050.000 kr.

2/1 rum, 65 m²

Herskabelig lejlighed med parkering i midtbyen

Herskabelighed, højt til loftet, perfekt beliggende og moderne løsninger er nøgleordene for denne flotte 2-væ­rel­ses­lej­lig­hed. Her får du om nogen meget lejlighed for pengene. Boligen stråler med sine flotte stuk, rosetter og gamle trægulve i en smuk kombination med moderne blanding i form af lækkert badeværelse, køkken, spotlys, vandskurede vægge. Til lejligheden tilhører endvidere hele 8 kvadratmeter lofts- og kælderrum, som kan indrettes til opbevaring eller andet foretagende. Derudover får du mulighed for parkering i ejer­for­e­nin­gens egne private par­ke­rings­plad­ser.

Blot 200 meter fra Esbjerg gågade, hvor du finder hyggelige caféer, barer, spisesteder, shopping og ind­købs­mu­lig­he­der, finder du en dejlig 2-værelses lejlighed i rolige Islandsgade. Foruden lejligheden finder du både et godt vaskerum med gratis udnyttelse af både vaskemaskine og tørretumbler. Gårdhaven danner omgivelserne for rolig afslapning i sommerdagene. Her er både bordebænke og grønne arealer.

Lejligheden indeholder:
God entré med plads til sko og overtøj. Rummelig opholdsstue med stuk, rosetter og god plads til både so­faar­ran­ge­ment og spisebord. Stort soveværelse med masser af plads til den helt store seng, skabe og med beliggenhed ud mod den rolige baggård. Moderne badeværelse med bruseniche, vindue og flotte elementer. Pænt og lyst køkken med hvide fronter, opvaskemaskine, ovn i arbejdsvenlig højde og ikke mindst masser af plads.

Du bosætter dig i en ejerforening med 8 ejer­lej­lig­he­der, par­ke­rings­plad­ser, masser af kælder- og loftsrum, en god økonomi, flot opsparing og uden gæld. Det er endvidere både tilladt at udleje lejligheden og holde husdyr i ejendommen.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.