Ejerlejlighed fra EDC

Vestergade 183B, Rim nr. 163, Havneby

6792 Rømø

625.000 kr.

3/2 rum, 71 m²
Solgt

Meget velholdt "special indrettet" Rim-hus.

Her får du mulighed for at erhverve et af de relative få "specielt indrettede Rim-rækkehuse". Huset er beliggende med udsigt til det store ubebyggede naturområde midt i ressortet. Naturområdet danner overgang til Rømø Golfbane. Huset ligger også kun ca. 100 m fra den kombinerede gang- og cykelsti, der forbinder Rømø Havn på østsiden af øen med Sønderstrand på vestsiden. En sti, der også fører dig ned til havdiget, der sikrer området ved Havneby mod høje vandstande, når stormene huserer. Det er muligt at færdes på toppen af diget. Her kan du til den ene side følge aktiviteten på Rømø Golfbane og til den anden side udsigten til Vadehavet og indsejlingen til Rømø Havn.
Feriecenter Rim ligger meget nær Rømø Golfbane. Der er ca. 800 m til indkøb og spisesteder i Havneby og ca. 2½ km til Sønderstrand. Feriecenter Rim har bl.a. to svømmehaller, 1 udendørs swimmingpool, saunaer, fitnesscenter, tennisbaner, fodboldbaner, minigolf, grillbar og m.m. Feriecentret er det ideelle sted at tilbringe ferier og weekender med børn og børnebørn.

Huset består i stueplan af vindfang og ét stort rum. Det store rum indeholder et meget veludstyret køkken med bl.a. keramisk bordkomfur, ovn, opvaskemaskine i åben forbindelse til spise- og opholdsstuen, der bl.a. er udstyret med en luft til luft varmepumpe. Fra stuen er der udgang til den lukkede, flisebelagte terrasse mod syd. Fra stuen fører en trappe til 1. sal. 1. sal rummer repos, et lyst badeværelse med mørke fliser på gulv og lyse fliser på vægge, bruseniche og vaskemaskine samt to store soveværelser med 4 senge. Det sydvendte soveværelse har to ovenlysvinduer. Løsningen med et stort rum i stueplan giver boligen nogle særlige kvaliteter frem for de fleste andre huse i centret. Der er god plads og det et "rart sted" at opholde sig. Der er opført et redskabsrum i forlængelse af vindfanget med indgang fra den sydvendte terrasse.

Gulvbelægning: Fliser i hele stueetagen + badeværelse. Tæpper i begge soveværelser. Lyse lofter og vægge.

Indeholdt i kontingentet til Fællescenter Rim-Rømø er bl.a.: Udvendig ved­li­ge­hol­del­se af alle boliger, drift og vedligehold af de ovenfor nævnte faciliteter samt pasning og vedligehold af hele området (grunden). Internet, TV-flow-kanaler og forsikring af husene betales også via Fællescenter Rim-Rømø.

Opvarmning: Elvarme - herunder en luft til luft varmepumpe. Der er gulvvarme overalt i stueplan på nær vindfang.

Huset er i 2023 tilmeldt udlejning gennem Feriepartner Rømø med reg. nr. 0426. Lejeindtægten i 2021 var kr. 37.070,- + afregning for forbrug. I 2022 pr. 21.11 var lejeindtægten kr. 47.468,- + forbrug.

Bestil straks en fremvisning og bliv overbevist om, at dette hus har nogle helt unikke kvaliteter.

Salg af sommerhuse kræver tilstedeværelse på øen

Jeg tilbyder personligt engagement og tilgængelighed ”24-7” samt omhu og ordentlighed i hele forløbet. Dette uanset om du er sælger eller køber.