Ejerlejlighed fra EDC

Langelinie 17, ST. Dør/lejl. 3

7500 Holstebro

795.000 kr.

3/2 rum, 64 m²
Ny Pris

Ind­flyt­nings­klar ejerlejlighed tæt på alt!

Velkommen til Langelinie 17, st. 3

Lys og meget velholdt ejerlejlighed på 64 m² beliggende i et populært og meget bynært område.

Ejerforeningen er velfungerende med dejlig fælles vaskekælder, stor gildesal til fri afbenyttelse samt velholdt gårdhave, som er et hyggeligt samlingspunkt for alle beboerne i ejendommen. Til alle lejligheder er et fint og stort opbevaringsrum i kælderen.

Beliggende tæt på både centrum og Holstebro Lystanlæg med gode gå-/løberuter samt i gå-/cykelafstand til alle videregående uddannelser. Stor udenomsplads i forbindelse med selve ejendommen til parkering og aktiviteter med bl.a. grillplads samt borde og bænke.

Indretning: Lys og rummelig entré i åben forbindelse til køkken/alrum/stue med et flot trækøkken med sort bordplade og alle hårde hvidevarer incl. opvaskemaskine samt ovn i højde. Lyst og meget indbydende badeværelser med lyse klinker og moderne inventar samt bruserum. Rummeligt soveværelse med skydeskabe. Herudover er et ekstra værelse/kontor med mulighed for at lægge værelset til stuen.
Der er flotte hvidmalede lofter overalt i ejer­lej­lig­he­den samt trægulve i alle rum med undtagelse af badeværelset, som har flotte lyse klinker, der matcher rummet. Herudover har lejligheden gulvvarme overalt.

Ind­flyt­nings­klar ejerlejlighed tæt på alt!

Det får din bolig solgt!

Med baggrund i bankverden og mange år i mæglerbranchen samt et stort drive og engagement sætter jeg en ære i, at du/I får et trygt salgsforløb.

Aase Tolbøll Sig

Ejendomsmægler

aase@edc.dk28 77 68 8928 77 68 89EDC Holstebro