Ejerlejlighed fra EDC

Vinkelhagevej 174, Lemvig Feriecenter, Vinkelhage

7620 Lemvig

875.000 kr.

3/2 rum, 49 m²

UDSIGT til by, havn og fjord - Ét af Feriecentrets bedste beliggenheder

Med en helt fantastisk udsigt til fjorden og indsejlingen ind imod Lemvig by ligger denne fine 1. sals lejlighed.
Lejligheden har én af Lemvig feriecenters bedste beliggenheder og du er stadig tæt på alt hvad du behøver - Hovedcentret med restaurant, svømmehal, legeplads og hoppepude. Og rundt omkring jer finder I både boldbaner, legekælder til børnene, legepladser, samt den skønne lystbådehavn, hvor der også er rig mulighed for at at nyde den om­kring­lig­gen­de natur langs fjorden. Cykelstien går hele vejen ind til Lemvig langs fjorden, og i løbet af få minutter står du på havnen og Lemvigs bymidte, som især om sommeren summer af liv.
Tæt på denne lejlighed er der sti direkte til golfbanen, og med eget depotrum til opbevaring af diverse golfudstyr, kan du hurtigt komme frem og tilbage til en runde golf med venner og familie.

Lejlighed og inventar er i en fin stand og er både velholdt og opdateret. De store vinduespartier åbner rummene endnu mere op og altanen vender helt optimalt imod syd - Herfra kan I nyde udsigten ud over roklub, ind- og udsejling ved fjorden samt Lemvig by og havn.

Lejligheden er indrettet med entré, køkkenalrum i åben forbindelse med stueafdelingen, og herudover er der badeværelse samt soveværelse. Ovenover køkken er der hems, og den nederste del af alrummet kan skærmes af med en skydedør for at danne yderligere et "værelse" med plads til ekstra overnattende på sovesofaen.

Lejligheden er tilmeldt udlejning og havde en indtægt på hele 42.000 kr. sidste år, hvilket er et højt lejeniveau for disse lejligheder generelt.

Med til denne lejlighed medfølger også eget depotrum, som giver mulighed for opbevaring af grill, cykler og andre private ejendele, som med fordel kan blive ved feriehuset og ikke skal transporteres frem og tilbage. Der er ikke mange depotrum, og langt fra ét til hver lejlighed, hvorfor dette er en unik ekstragevinst.

Området omkring feriecentret er roligt og hyggeligt, og i gåafstand finder du blandt andet Lemvig golfbane, der ligger midt i den smukke og bakkede natur lige uden for Lemvig by.
Der er god mulighed for at bade i fjorden om sommeren ved de mange badebroer og ved roklubben er der imod betaling en mulighed for at vinterbade med tilhørende sauna.

Du finder yderligere Lemvig Camping lige ved siden af feriecentret, og er du til smukke og lange gåture i naturen, er der et fint stisystem, der fører dig igennem det skønne som­mer­hu­s­om­rå­de og helt ud på spidsen af Gjellerodde.
På den anden side af vejen ligger én af de smukkeste golfbaner.

Fjorden indbyder på alle måder til al slags vandsport og leg for alle aldre. Og fordelen er langt flere dage på vandet, end hvis man kun havde Vesterhavet til rådighed. Hér har du begge muligheder.

Som sagt ligger Lemvig By få kilometer fra Feriecentret, med gode han­dels­mu­lig­he­der i både dagligvare- og detailbutikker, og søger du enten skov eller hav ligger Vesterhavet og Klosterheden ca. 15 kilometer herfra - begge steder byder på skønne na­tu­ro­p­le­vel­ser året rundt for alle aldre. Og ved denne strækning på Vestkysten finder du én af Danmarks bedste og brede sandstrand med blåt flag hele vejen.

Har denne lejlighed vækket din interesse og kunne den danne rammen om dine næste ferier midt i den smukke vestjyske natur, så ring til EDC Lemvig allerede i dag på tlf. 96634000 og bestil en uforpligtende fremvisning.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Rune Kamedula

Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

rka@edc.dk21 21 79 5596 63 40 00EDC Lemvig