Ejerlejlighed fra EDC

Carl Blochs Gade 21, 1. TV

8000 Aarhus C

3.695.000 kr.

3 rum, 79 m²

Flot 3-værelses lejlighed i Mølleengen

I det populære Mølleengen finder vi denne skønne delevenlige 3-værelses lejlighed placeret på 1.sal. Mølleengen er beliggende helt centralt i Aarhus Centrum med gode ind­købs­mu­lig­he­der og blot en kort gåtur til både Strøget, Åen, AROS Kunstmuseum,
Ceresbyen og Godsbanen.

Lejligheden har også en super god placering i forhold til de store ud­dan­nel­ses­in­sti­tu­tio­ner som Aarhus Universitet, VIA University, Aarhus Er­hvervsa­ka­de­mi og Aarhus BSS, hvilket også gør lejligheden perfekt til deling mellem 2 eller 3 studerende.

I lejligheden bydes man velkommen i en god entré med plads til overtøjet og sko. Herfra kommer man til de 2 stuer en suite, som både kan laves til 2 separate værelser, men også nydes som 2 sammenhængende rum. Lejligheden har et dejligt lysindfald fra de
store vinduespartier, og sammen med den gode loftshøjde og stuk, får man nogle fantastiske rum. Herfra er der adgang til en balkon, med udsigt til grønne områder. Badeværelset er med separat bruseniche og vindue til det fri. Køkkenet er i et tidløst design med hvide fronter og god op­be­va­rings­plads. Soveværelset er vendt mod den rolige gård og herfra har man adgang til lejlighedens skønne altan.

Man bliver en del af en velfungerende ejerforening, som løbende har vedligeholdt ejendommen. Derudover tilbyder ejerforeningen vaskekælder, tørrerum og en fantastisk privat baggård, hvor man kan nyde sommeren i foreningen havemøbler.

Lejligheden egner sig til singlen, parret, den lille familie eller til delelejlighed.

Hjemmet er rammen om livet

Det er en stor beslutning at handle bolig. Derfor forbereder jeg mig altid ekstra godt og hjælper dig godt igennem din bolighandel.