Ejerlejlighed fra EDC

Frederiks Allé 137, 3.

8000 Aarhus C

2.475.000 kr.

2 rum, 55 m²
Ny Pris
76 visninger de seneste 24 timer

Delevenlig 2-værelses lejlighed beliggende på det skønne Frederiksbjerg

Frederiksbjerg har alt hvad hjertet begærer inden for kort afstand. Der er et stort udvalg af caféer, spe­ci­al­for­ret­nin­ger, restauranter og meget mere. Rundt om hjørnet ligger Ingerslev Boulevard, som afholder marked to gange ugentligt. Her kan der handles alt fra blomster, oste og andre delikatesser fra lokale handlere.
Såfremt man ønsker at trække sig fra byens puls, ligger blandt andet Mar­se­lis­borgsko­ven og Tangkrogen en kort gå- eller cykeltur fra adressen.
Muligheden for offentlig transport er let tilgængelig, og man er i kort afstand til Ba­ne­gårds­plad­sen.
Lejligheden på 3. sal fremstår særdeles velholdt med vinduer fra 2017, hvorfor der er minimale støjgener fra Frederiks Allé.
Man bydes velkommen i en entré, hvor der er plads til sko og overtøj. Herfra er der adgang til køkken, stue & soveværelse.
Flot og tidløst køkken med god skabsplads samt alt i hårdhvidevare. Lyst og nydeligt badeværelse med separat brus og vindue til det fri.
Lejlighedens to værelser har begge en god størrelse, som gør, at lejligheden er særdeles velegnet til deling for op til to personer. Værelserne er med originale planker. Fra værelset mod havesiden er der kig til det hyggelige gårdmiljø.
Alt i alt en skøn lejlighed, som er særlig egnet til parret, forældrekøbere eller anden udlejning.

En bolighandel skal føles rigtig

For mig er det vigtigt, at der er en personlig kommunikation. Jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe dig godt videre med det, der er rigtigt for dig!

Nicolai Fallesen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

nira@edc.dk40 73 23 80EDC Poul Erik Bech AROS