Ejerlejlighed fra EDC

Fynsgade 28, ST. TV

8000 Aarhus C

2.798.000 kr.

3 rum, 63 m²

3-værelses lejlighed i Ø-gadekvarteret

Lejligheden på Fynsgade er beliggende i Ø-gaderne, som er et af Aarhus’ mest foretrukne områder. I Ø-gadekvarteret er en helt særlig atmosfære med smukke ejendomme, hyggelige byhuse og grønne områder.
Desuden bliver man nabo til byens ældste kvarter, Lat­i­n­er­kvar­te­ret. Kvarteret er fyldt med en stemningsfyldt atmosfære med mange spe­ci­al­for­ret­nin­ger og hyggelige fortovscaféer.
Til trods for den centrale beliggenhed er man omgivet af smukke parker, vandet og skove, hvor de naturskønne omgivelser kan nydes.

Lejligheden fremstår indbydende og veludnyttet og byder velkommen i en for­de­lings­en­tre med plads til overtøjet.
Rummelig stue med plads til både spise- og so­faar­ran­ge­ment samt direkte udgang til den hyggelige fælles gårdhave, hvor foråret og sommeren kan nydes. I forlængelse af stuen ligger køkkenet, som er indrettet med hvide, tidløse materialer samt alt i hårde hvidevarer. Foruden stuen er der to værelser, hvorfor lejligheden er oplagt som delelejlighed. I alle lejlighedens rum er der træplanker og god loftshøjde.
Lyst og funktionelt badeværelse med plads til opbevaring.

Velfungerende ejerforening med administrator og gode fæl­les­fa­ci­li­te­ter herunder vaske- og tørrerum i kælderen samt eget opbevaringsrum.

En bolighandel skal føles rigtig

For mig er det vigtigt, at der er en personlig kommunikation. Jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe dig godt videre med det, der er rigtigt for dig!

Nicolai Fallesen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

nira@edc.dk40 73 23 80EDC Poul Erik Bech AROS