Ejerlejlighed fra EDC

Samsøgade 40, 1.

8000 Aarhus C

3.495.000 kr.

4 rum, 100 m²

4-værelses lejlighed i Øgadekvarteret

Beliggende i hjertet af Øgadekvarteret og i gåafstand til midtbyens liv og mange muligheder får man her en beliggenhed helt i top. I Øgaderne fornemmer man straks den særlige atmosfære med de mange historiske gader og hyggelige byhuse. Man bosættes tæt på gode skoler og dagtilbud samt mange af byens ud­dan­nel­ses­in­sti­tu­tio­ner, hvorfor området er særdeles attraktivt blandt børnefamilier og unge studerende. Desuden kan du nyde godt af de om­kring­lig­gen­de parker, hvor de rolige omgivelser kan nydes.

Lejligheden på 1. sal ligger i en smuk og klassisk ejendom fra 1901. Ejerforeningen er sund og veldrevet og med gode fæl­les­fa­ci­li­te­ter her tidsneutralt under gårdmiljøet.

Du bydes velkommen i for­de­lings­en­tréen, hvorfra der er adgang til lejlighedens to stuer en-suite med smukke stuklofter og hvidmalede plankegulve. Derudover endnu en stue samt et værelse. Alle rummene er in­dret­nings­ven­li­ge og kan tjene forskellige formål, hvorfor lejligheden henvender sig til flere.
Køkkenet er indrettet med hvide, tidløse materialer og god plads til opbevaring. Derudover kan det fine kig til gården nydes under madlavningen.
Til sidst et badeværelse med separat bruseniche og fine klinker.

Man bliver en del af en veldrevet ejerforening, som har gode fæl­les­fa­ci­li­te­ter.

Lejligheden på Samsøgade henvender sig til parret med eller uden børn samt unge studerende, som ønsker at være i kort afstand til Aarhus’ mange muligheder.

Hjemmet er rammen om livet

Det er en stor beslutning at handle bolig. Derfor forbereder jeg mig altid ekstra godt og hjælper dig godt igennem din bolighandel.