Ejerlejlighed fra EDC

Rundhøj Allé 86, 2. th

8270 Højbjerg

1.795.000 kr.

3/2 rum, 83 m²
31 visninger de seneste 24 timer
Åbent hus med tilmelding 4. jun. 11:00 - 15:00

Rummelig 3'er med udsigt og altan

Denne lejlighed er et oplagt valg for den studerende eller singlen/parret, der vil eje sit helt eget. Den egner sig til de fleste grundet den fordelagtige plantegning, der gør lejligheden delevenlig.

Lejligheden er placeret midt i Højbjerg, med få minutters gang til både indkøb og offentlig transport. Her er desuden par­ke­rings­fa­ci­li­te­ter lige ved døren, samt kort afstand til Aarhus C. Placeringen åbner op for mange muligheder. Muligheder som cykel- og løbeture i Marselisborg skov eller en dukkert ved Balle hage' og en masse skøn natur.

Lejligheden er praktisk opdelt i stue samt to værelser – alle bundet sammen af en praktisk fordelingsgang i åben forbindelse med køkkenet. Lejligheden ligger øverst i bygningen, og via det store vestvendte vinduesparti er der et flot lysindfald til stuen. Dette åbner ligeledes op til en dejlig udsigt over området.

Altanen ligger i forlængelse af stuen, ligeledes vestvendt, hvor det flotte udsyn over natur og Sydbyen igen kommer i spil. Begge værelser er regulære, og har fin plads. Badeværelset har en fornuftig størrelse med en separat bruseniche. I 2022 kom der nyt tag på og loftet blev renoveret i samme ombæring.

Ejer­for­e­nin­gens fæl­les­fa­ci­li­te­ter er placeret nemt forneden, med godt fælles vaske- og tørrerum samt tremmerum til lejligheden. Ad­mi­ni­stra­tio­nen er professionel, og der er styr på ejer­for­e­nin­gens økonomi, bl.a. med opsparing i grundfond.

Rundhøj Allé er praktisk beliggende, centralt i Højbjerg. Bebyggelsen er fra 1960'erne, hvor man byggede Rundhøjparken for at skabe et byrum midt i Holmes mere traditionelle par­cel­huskvar­te­rer. Inde i bebyggelsen er der god plads mellem bygningerne, og den gode plads summer i dagtimerne af gående og cyklende til bl.a. torvet, idrætsanlægget, skolen og institutioner, der færdes mellem træerne og omkring de mange par­ke­rings­plad­ser. Rundhøjparken har en bredde i beboerskaren, der spreder sig på mange aldersgrupper og fa­mi­lie­kon­stel­la­tio­ner - og hér er der plads til alle. Lejlighederne i Rundhøjparken er afholdte grundet deres gode indretning, deres solide materialevalg, par­ke­rings­plad­ser­ne og grundet at transporten til Aarhus C kun er få minutter. Samtidig bor man i Rundhøjparken mindst lige så tæt på de steder i Sydbyen, som beboere fra Midtbyen må transportere sig ud til. Eksempelvis er der ca. 5 minutter på cykel, nedad bl.a. Væd­de­løbs­bak­ken, til Mindeparken og vandet. Indkøbene kan gøres i gåafstand til lejlighederne, hvad end det er Netto, Føtex, Lidl eller Coop365, man vælger, og mange busruter passerer lige forbi Rundhøjparken mod Aarhus C.

Fakta om Aarhus (361.544 indbyggere)

Kommuneskat
24,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
24,58
Landsgennemsnit
26,197

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.550 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.909 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.954 kr./md.
Antal folkeskoler
45
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
82703334
Boligareal
83 m²
Rum/værelser
3/2
Antal etager
1
Byggeår
1969
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
3.157 kr.
Pris/m²
21.627 kr.
Liggetid
108 dage
Pris
1.795.000 kr.
Prisudvikling
0,00 %
Vaskerum
Ja
Dørtelefon
Ja
Cykelkælder
Ja
Balkon
Ja

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
90.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
10.716 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
8.524 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Kim Nymark

Afdelingsleder, ejendomsmægler og valuar, MDE

kny@edc.dk23 22 07 3058 58 70 12EDC Poul Erik Bech