Ejerlejlighed fra EDC

A.Andersens Vej 1A

8600 Silkeborg

2.495.000 kr.

5/3 rum, 180 m²

Nyrenoveret villalejlighed med terrasse

EDC Silkeborg har hermed fornøjelsen af at byde dig velkommen til denne nyrenoverede villalejlighed.
Denne skønne bolig byder på hele 180 m2 fordelt på 2 etager, og er super velindrettet med store og lyse leverum. Når du træder ind i boligen, har du på denne etage det nyistandsatte køkken fra Kvik, der er stilrent med lys bordplade og sorte overflader. Her er der også et vinduesparti, som sørger for at lysne køkkenet op. Fra køkkenet kan boligens stue og spisestue tilgås, som ligger i åben forbindelse med hinanden. Her får du fra vin­du­es­par­ti­er­ne, samt dobbeltdørene mod den store terrasse, masser af sol ind fra sydvest. Generelt for stuemiljøet fremstår det lyst og lækkert med sans for detaljen. Her er desuden højt til loftet, fin gennemgående stukkatur i rummene samt velbevarede blyindfattede ruder. Et godt værelse samt toilet kan endvidere findes på denne etage.
Bevæger du dig ovenpå finder du et dejligt stort værelse, som i dag er indrettet som stuemiljø, stort badeværelse samt soveværelse. Her er synlige bjælker, som bidrager til charmen.
Sælger har i starten af 2020 renoveret køkken, badeværelse, toilet, lagt nye gulve samt strippet alle de gamle vægge og spartle dem. Derfor får du et nyistandsat og lyst hjem, som er lige til at flytte ind i, og som har en central beliggenhed, med få minutter til Silkeborg midtby og hverdagens nødvendigheder.
Og til boligen er der ovenikøbet 2 private par­ke­rings­plad­ser.
Velkommen til.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Lars-Bo Holm

Souschef, ejendomsmægler, MDE

lbh@edc.dk29 28 90 1058 58 72 39EDC Poul Erik Bech