Ejerlejlighed fra EDC

Ligustervej 35

8600 Silkeborg

1.095.000 kr.

2/1 rum, 75 m²

2 værelses lejlighed i naturskønne omgivelser i Funder

Velkommen til denne fine ejerlejlighed på Ligustervej 35 i natur skønne omgivelser i Funder. I Funder har du her en dejlig by i stor udvikling med bla. en skole der renoveres, nyere købmand og rammer for store og små til at nyde naturen og den velfungerende lokation ejendommen her har. Fra Lejligheden har du en fantastisk udsigt udover Funder Krat, som er et stort og naturskønt skovareal som du har lige i baghaven af ejendommen. Du har ligeledes hurtig og nem adgang til flere af de attraktive områder i Silkeborg omegn, da der blot er 7 km ind til Silkeborg Centrum.

Lejligheden er på 75 m² som rummer god en god planløsning hvor du her har en fin entre, med fordeler gang videre til et fint badeværelse med mørke klinker og hvide armaturer. Soveværelset er ligeledes lyst og fint med udgang til altanen mod øst, her har du gode muligheder for at nyde morgensolen og den fantastiske udsigt du får her fra. Køkkenet er nyere renoveret i 2018 og er af mærket Epoq med gode bordplader og herfra har du også adgang til altanen. Den store stue rummer mange gode anvendelses muligheder, her har du plads til både spisebord og sofaafdeling på de ca. 24 m²

Fra Funder er der ligeledes hurtig og nem adgang til Sil­ke­borg­mo­tor­vej­en der ligger 2 km derfra, hvor du herfra kan pendle videre til Århus, Ikast, Herning eller hvad behovet nu måtte være.

Kunne du tænke dig at se nærmere på Ligustervej 35? Så kontakt EDC Kjellerup på tlf. 86 88 28 22

Det handler om at gøre sig umage

Alt får mere værdi, når man gør sig umage. Derfor gør vi vores bedste for at din bolig handel med os er så personlig som muligt.

Nikolaj Søgaard Jensen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

nije@edc.dk28 14 21 7186 88 28 22EDC Kjellerup