Ejerlejlighed fra EDC

Havnen 9, 2. th

8700 Horsens

5.995.000 kr.

5/4 rum, 198 m²

Luksus­lej­lig­hed i 1.række til fjorden og tæt på Horsens C

Ønsker du en stor og rummelig lejlighed med 3 soveværelser, en fantastisk udsigt i gå afstand fra centrum, store indbyggede altaner og at det skal være nemt? Så er dette lige lejligheden for dig.

Den fantastiske udsigt er det første man ser, når man træder ind i lejligheden. Gennem de store vinduer kan udsigten nydes fra det meste af lejligheden og naturligvis fra den store altan.

Med til lejligheden er der hele 3 gode altaner. De 2 af altanerne er rigtig store og overdækkede og her er der mulighed for at samle familien til en god gril aften. Det er stort set altid muligt at finde læ på en af altanerne i løbet af dagen og den smukke solopgang over fjorden kan følges fra nærmeste hold.

I ejendommen er der privat par­ke­rings­plads i aflåst par­ke­rings­kæl­der med mulighed for egen lade stander, aflåst cykelparkering, samt eget depotrum. Desuden 3 hotelværelser til overnattende gæster for ejendommens beboer.

Geiserne har hyret ejendoms administrator til at stå for alt det praktiske, gartner til udearealerne, samt ren­gø­rings­fir­ma til opgange m.m.

Lejligheden har gulvvarme over det hele og er opført i eksklusive materialer og har en god loftshøjde på 265 cm. Overalt i lejligheden er der fra arkitektens side tænkt på at sikre et fantastisk lysindfald gennem de store vinduespartier. Lejligheden indeholder et rigtig godt bryggers med vaskesøjle og ind­byg­nings­fry­ser og desuden et lækkert vin/garderobe rum.

Indretning:
Entre, stue, spisestue, køkken som forbinder de to stuer, stort soveværelse med walk-in closet og mulighed for kontorplads, 2 gode værelser, alle 3 værelser har udgang til altan, 2 badeværelser, bryggers samt garderobe/vin rum.

Lejligheden indeholder alt hvad hjertet begærer, så bestil din fremvisning allerede i dag.

Livet i boligerne

Jeg har altid været fascineret af ejendomme og ikke mindst menneskerne bag ejendommene. Deres liv i boligerne er i høj grad med til at forme husene, og der ønsker jeg, at gøre mig umage med at sælge disse drømme videre til nye ejere.

Vanja Vucenovic

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver & Projektsalg

vanja@edc.dk24 78 91 20EDC Ejendoms Centret A/S