Ejerlejlighed fra EDC

Nordøstpassagen 22, 2. Dør/lejl. 3/8

8700 Horsens

4.598.000 kr.

4/3 rum, 159 m²

3. og sidste etape klar til indflytning

Bliv en del af Horsens nye eksklusive bydel, bestående af 87 flotte ejer­lej­lig­he­der lige ved lystbådehavnen. En nybygget bolig i nye omgivelser, giver mere tid til det gode liv, mere tid til familien, rejserne, fri­tidsak­ti­vi­te­ter­ne eller blot sig selv og hinanden.

Reihs Arkitekter står bag projektet og denne lyse og indbydende lejlighed er beliggende i projektets 3. og sidste etape, bestående af 29 lejligheder, klar til indflytning ultimo2022/primo 2023.

Lejligheden har 2 altaner/terrasser, så udelivet kan nydes på alle tider af dagen. Der er lagt vægt på, at lejlighederne er placeret, så der er kig til havnen og livet omkring.

Lejlighederne i Havnefronten er indrettet i skandinavisk stil med stilrene og tidløse materialer. Køkkenet er et lyst og lækkert HTH-køkken, egetræs gulve og badeværelser med store, flotte klinker. Bryggers med va­ske­fa­ci­li­te­ter og god plads til opbevaring i skabsvæg. Herudover har lejligheden to gode værelser som kan anvendes som kontor, gæste- eller børneværelse. Lyst badeværelse i tilknytning til to de værelser. Stort lyst Køkken/alrum/stue, som er lejlighedens hjerte, med masser af plads til både spiseplads og opholdsstue samt med udsigt/kig til Horsens fjord og Havnen, Der ligeledes udgang til de to store altaner som vender mod øst og syd. Soveværelse direkte udgang til lejlighedens ene altan og med eget badeværelse.

Måske er boligen mindre end din forrige, men pladsen er udnyttet optimalt. Indretningen er praktisk og med de bedste intentioner om at videreføre parcelhusets fordele; såsom 2 badeværelser, 2 børne/gæsteværelser eller soveværelse separat fra øvrige værelser, i en ny og moderne bolig.

I Havnefronten er der par­ke­rings­kæl­der hvor man får sin egen par­ke­rings­plads. Der er fælles tilkørselsvej, som deler sig og føres ind under den enkelte ejendom, aflukket af en automatisk port. Par­ke­rings­a­re­a­let ligger i grundniveau. Det er også her, at lejlighedens depotrum er beliggende.

I Havnefronten bor du med lystbådehavnen som nærmeste nabo, men samtidig i hjertet af Horsens centrum, og kun ti minutters gang fra byens gågade med et væld af butikker, hyggelige cafeer og lækre restauranter for enhver smag. Den hyggelige lystbådehavn ligger naturskønt for enden af den smukke Horsens Fjord som bl.a. har en ro- og kajakklub samt badebro.

Kom og se vores ud­stil­lings­lej­lig­hed

Billederne er modelbilleder/illustrationer.

Elsker at se vores by i udvikling

Det er rigtig spændende at være med til at udvikle byen og se Horsens i forandring. At se de muligheder der ligger i fremtiden og de projekter vi arbejder med. Lige fra dets spæde start på en notesblok til det står ind­flyt­nings­klar til at tage imod nye beboere.

Terese Søborg Albers

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver & Projektsalg

ta@edc.dk40 55 44 4958 58 75 29EDC Ejendoms Centret A/S