Ejerlejlighed fra EDC

Nørrebakken 2, st. tv

8700 Horsens

1.145.000 kr.

4/3 rum, 111 m²
Ny Pris

Vedligeholdt og rummelig lejlighed tæt på Horsens Centrum og naturen!

Med en beliggenhed på Nørrebakken, har man kort afstand til alle dagligdagens fornødenheder som indkøb, skoler, dag­in­sti­tu­tio­ner, idræts­fa­ci­li­te­ter, Forum Horsens, CASA Arena, "Fængslet" samt den smukke natur ad naturstien ved Nørrestrand. Herudover er der kort afstand til strøget med et bredt udvalg af butikker, rigt caféliv og restauranter ligesom den lette adgang til banegården og motorvej E45.

Her får du en lejlighed som er vedligeholdt og passet på af en sælger, som har boet her i over 20 år! Overalt er der et fantastisk lysindfald og gode in­dret­nings­ven­li­ge rum. Til lejligheden hører et rum på 19 m², som jf. BBR er godkendt til beboelse og tæller med i lejlighedens bo­lig­kva­drat­me­ter. Rummet er attraktivt i forhold til, at man kan benytte det som evt. hjemmekontor, fitnessrum, bryggers eller blot til opbevaring, som sælger bruger det til i dag.

Når du kommer til bygningen, bliver du ført hen til lejligheden igennem en bred og vedligeholdt opgang, som bliver rengjort hver uge og derved fremstår rigtig fin. Når du åbner døren til lejligheden, kommer du ind i en lys entre med de originale indbyggede skabe. Til venstre har du lejlighedens badeværelse med badekar og hvide klinker. Til højre har du lejlighedens største værelse med vinduer fra væg til væg. Efter det store værelse kommer der lejlighedens andet værelse som også har vinduer fra væg til væg. Når du går lige frem i lejligheden, kommer du ind i lejlighedens hjerterum - den rummelige stue, hvor der er adgang til lejlighedens altan som vender mod syd, plads til spisebordskrog og so­faar­ran­ge­ment. Du kan fra både fra entreen og stue komme ind i lejlighedens lyse køkken med en masse op­be­va­rings­plads.

Til lejligheden har du brugsret til en par­ke­rings­plads ved bygningen, fælles cykelkælder samt fælles va­ske­fa­ci­li­te­ter i kælderen.

Denne vedligeholdte og ind­flyt­nings­kla­re lejlighed skal helt sikkert opleves!!

Bolighandel fra A-Z

En kunde skal hos os opleve, at vi tager dem i hånden fra A-Z i en bolighandel, og hvor vi ved at ikke to handler er ens.

Simon Haagen Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Indehaver

shh@edc.dk60 11 07 8575 62 23 00EDC Ejendoms Centret A/S