Ejerlejlighed fra EDC

Nordøstpassagen 26, 3. Dør/lejl. 2

8700 Horsens

3.595.000 kr.

3/2 rum, 126 m²

Smukt indrettet ud­sigts­lej­lig­hed på Havnen

Ind­flyt­nings­klar lejlighed på Havnen I Havnefrontens yderst populære etape 2, kan vi nu tilbyde en skøn 3. sals lejlighed på 126m², Lejligheden, som er fra 2020, er en del af Havnefronten og er beliggende tæt på lystbådehavnen og med havnemiljøet som nabo. Her har du en fantastisk mulighed for at kombinere en aktiv livsstil ved vandet med en maritim bolig tæt på byen.
Havnen i Horsens oplever i øjeblikket en stor udvikling, og indenfor kort tid tilføjes en helt ny promenade langs kajkanten som vil gøre området endnu mere attraktivt.

Lejligheden er smukt indrettet i stilrene og tidløse materialer. Her får du bl.a. lækkert inventar fra HTH og lyse egetræsgulve igennem hele lejligheden. Indretningen er meget praktisk med 2 badeværelser, 2 værelser samt køkken/alrum og stue i ét. To store og gode altaner mod henholdsvis syd og vest, hvor der er et kig til fjorden og over byens tage.

Under ejendommen findes en aflåst par­ke­rings­kæl­der, hvor der er en privat p-plads og rummeligt depot. Herfra kan du naturligvis tage elevatoren op til. 3. sal, og komme tørskoet ind i lejligheden.

Kontakt EDC for en fremvisning.

Elsker at se vores by i udvikling

Det er rigtig spændende at være med til at udvikle byen og se Horsens i forandring. At se de muligheder der ligger i fremtiden og de projekter vi arbejder med. Lige fra dets spæde start på en notesblok til det står ind­flyt­nings­klar til at tage imod nye beboere.

Terese Søborg Albers

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver & Projektsalg

ta@edc.dk40 55 44 4958 58 75 29EDC Ejendoms Centret A/S