Ejerlejlighed fra EDC

Bredgade 14A, 1.

8740 Brædstrup

875.000 kr.

3/1 rum, 96 m²

Moderniseret og velholdt ejerlejlighed beliggende midt i Brædstrup by

Lejligheden byder på hele 96 m2 fordelt på en entre, 2 store lyse stuer med udkig til Bredgade og byens butikker. Soveværelse med masser af tilhørende skabsplads. Fra soveværelset er der udgang til badeværelse fra 2012 med gulvvarme og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Der er også udgang til stor terrasse, hvor du roligt kan nyde aftensmaden i ro. Terrassen er beliggende væk fra vejen om til en gårdhave. Herudover byder lejligheden også på et dejligt lyst køkken fra 2012. Lejligheden har fået nye gulve over det hele i 2012. Tilhørende til lejligheden får man ca. 12 m2 kælderrum til opbevaring.

Lejligheden et beliggende centralt i Brædstrup midt by, lige udenfor døren har man byens mange spe­ci­al­bu­tik­ker, samt gåafstand til byens 4 dag­lig­va­re­bu­tik­ker.

Derudover har byen et godt foreningsliv med idrætshaller, svømmehal, en god skole til og med 9. klasse, samt flere vuggestuer og børnehave tilbud.
Brædstrup centralt placeret i forhold til større byer som, Silkeborg, Horsens, Skanderborg og Vejle, og let adgang til motorvejen, både syd og nordgående retning.

Lyder det som noget for dig, så kontakt os allerede i dag.

En af livets største beslutninger

At købe eller sælge en bolig, er en kæmpe beslutning for de fleste. Derfor gør jeg mig ekstra umage i at guide og rådgive, så kunden har ro i maven.

Kasper Bach Jørgensen

Ejendomsmægler, MDE

kajor@edc.dk61 70 70 1275 62 20 30EDC Brædstrup