Ejerlejlighed fra EDC

Lundevej 2A

8800 Viborg

1.795.000 kr.

5/4 rum, 133 m²
Nyhed

Rummelig villa i Vestbyen, lige op ad skoven!

Drømmer du om at bo i kort afstand til alle dagligdagens gøremål, men stadig lige op ad skøn natur, så er muligheden her nu. Vi har netop fået fornøjelsen af at udbyde denne skønne villa på Lundevej 2A. Her får du en villa som oprindelig er opført i 1982 og senere tilbygget, således at man i dag har en velindrettet og rummelig villa på 133 m2. Ejendommen er løbende vedligeholdt og forbedret, hvor man senest har fået etableret et jordvarmeanlæg, for at medvirke til at energioptimere ejendommen.

Her får du en villa, med en planløsning som kan passe til de fleste. Fra entréen, som i dag er kombineret med bryggers, føres du ind i det rummelige køkkenalrum, som uden tvivl er familiens samlingspunkt. Her er mulighed for at samles om madlavningen eller hygge omkring spisebordet. I åben forbindelse til køkkenalrummet finder du boligens opholdsstue, hvorfra du har direkte udgang til den vestvendte terrasse. Herfra kan solen nydes det meste af dagen. Herudover rummer villaen et renoveret badeværelse med gulvvarme, stort soveværelse og tre gode værelser.

Ejendommen er som tidligere nævnt beliggende med ganske få skridt til skovareal, på trods af, at der ikke er mere end 4 km. til midtbyens pulserende centrum.

Gør drømme til virkelighed.

Lad mig hjælpe dig med at finde drømmeboligen!

Frederik Ditlev Kristensen

Salg & Vurdering

frkr@edc.dk30 91 12 22EDC Svend Døssing