Ejerlejlighed fra EDC

Nyvej 13, ST. TH, Randers By

8920 Randers NV

695.000 kr.

2/1 rum, 68 m²
Udsigt

Gen­nem­renove­ret stuelejlighed

Gen­nem­renove­ret stuelejlighed med parkering i gården, beliggende på stille vej med 10 minutters gang til centrum. Ejendommen er opført i 1967 i gule sten og her er gode par­ke­rings­mu­lig­he­der, idet der er flere pladser i gården. Derudover er der et grønt område med bord- og bænkesæt samt mulighed for at tørre tøj. Hertil kommer fine fæl­les­fa­ci­li­te­ter i kælderen, der har vaske- og tørrerum. Der er eget depotrum.

Lejligheden er ideel til den studerende, den pladskrævende enkeltperson eller det moderne par, der ønsker at bo godt og centralt med indkøb, fitness, gymnasier, skole, bager, stadion, budforbindelse osv. i umiddelbar nærhed.

Her får du 68 veldisponerede kvadratmeter med følgende indretning: Entrè med dørtelefon, fornuftig plads til tøj og sko samt rene linger, der er gennemgående for resten af boligen. Strømlinet køkken, hvor det mørke gulv står i flot kontrast til det hvide køkken med sorte greb - her er alt i hvidevarer. Moderne badeværelse med væghængt toilet, separat brus og gode op­be­va­rings­mu­lig­he­der til diverse toiletartikler. Lyst soveværelse med rig plads til den store garderobe og en bred seng. Hyggelig stue med mulighed for at etablere separat spise- og opholdsafsnit.


Supplerende oplysninger:
Antenneforhold og in­ter­net­for­bin­del­se: Kabel tv (You See i bygningen)
Kloakforhold: Kloak er separeret iflg. ejen­doms­da­ta­rap­por­ten
Overtagelse: Flexibel - kan overtages med det samme
Brugsret til: Eget kælderum - 2 m2
Par­ke­rings­for­hold: Fælles P-plads
Husdyr: Hund: Ja - Kat: Ja
Diverse: Mulighed for udlejning: Ja

Hjemmet er rammen om livet

Man sælger ikke bolig mange gange i sit liv ,og derfor arbejder vi hver eneste dag med at hjælpe vores sælgere trygt igennem forløbet. Jeg har været ved EDC siden år 1995, haft EDC Danebo Randers fra år 2006 og for mig og mine medarbejdere er ærlighed og pro­fes­sio­ne­lis­me i højsædet.

Henrik Lang

Ejendomsmægler MDE, Valuar indehaver, køberrådgiver m/tryghedsmærke

hl.855@edc.dk40 43 40 1087 10 12 21EDC Danebo