Ejerlejlighed fra EDC

Højtoftegade 4, ST. MF, Vorup

8940 Randers SV

495.000 kr.

2/1 rum, 72 m²
38 visninger de seneste 24 timer

Skøn 2-værelses lejlighed med stor lukket altan

I det skønne Vorup og det meget populære kvarter omkring Vorup bymidte sælges nu denne fine stuelejlighed. Et bynært område med butikker, slagter, bager, en Rema 1000, en Fakta og med bybussen næsten lige udenfor døren. Ikke nok med det, er afstanden til Randers bymidte ca. 2 km. og det tager 20 min på gåben eller 10 min på cykel.

Du kan her glæde dig til at bo i en rummelig 2-værelses lejlighed med kort afstand til alt hvad du har brug for. Lad os kigge indenfor.

Vi bliver budt indenfor til en fin entré, hvor du kan have sko og overtøj opbevaret. Herfra er der adgang til et godt badeværelse med separat bruseniche og plads til eventuelt at etablere vaskesøjle. Bevæger vi os videre ind i lejligheden finder vi et nyere hvidt køkken, som både har opvaskemaskine og er super funktionelt. Fra det rummelige køkken bevæger vi os ind i lejlighedens leverum, nemlig stuen. Her kan du glæde dig til et godt lysindfald, og med plads til både spisebord og sofaafdeling. Herfra har vi udgang til stor lukket vestvendt altan, hvor de store skydevinduer kan åbnes, hvis vejret tillader det. Her kan du nyde en god kop kaffe helt uforstyrret.

Den her lejlighed skal opleves
Lejligheden er beliggende i en velfungerende ejerforening med cykelrum, vaskeri og aflåste tørrerum. Der er for nyligt vedtaget en flerårig 100 % ejer­for­e­nings­fi­nan­si­e­ret ved­li­ge­hol­del­ses­plan, som blandt andet omfatter udskiftning af vinduer og renovering af altaner.
Hvis denne fine lejlighed lyder som noget for dig, så kontakt os hos EDC TRIO allerede i dag for din personlige fremvisning.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Rene Kløve Møller

Salg og Vurdering

rkm@edc.dk53 61 31 7686 42 70 65EDC Trio