Ejerlejlighed fra EDC

Gammel Havn 7, 4.

9000 Aalborg

9.995.000 kr.

3/2 rum, 201 m²

Nedsat med kr. 4,0 mio. - Gennemført pent­hou­se­lej­lig­hed med egen privat ud­sigtster­ras­se på taget

Drømmer du om noget helt særligt? Noget som kan betragtes som værende en sjældenhed i Aalborg og faktisk i hele Nordjylland? Så skal du helt sikkert tage et kig på denne helt igennem enestående pent­hou­se­lej­lig­hed.

Her får du en ejerlejlighed på hele 201 m² ren luksus, med en 26 m² stor altan med direkte adgang fra stuen. Derudover får du din helt egen 88 m² store private ud­sigtster­ras­se på taget af bygningen, hvilket i sig selv er en sjældenhed i Aalborg.

Det enestående byggeri giver dig muligheden for at bo i det centrale Aalborg hvor du er tæt på alt. Du komme blandt andet til at bo lige ved siden af Friis shoppingcenter, det grønne område ved Utzonparken, og efter et par minutters gang står du i Aalborgs enestående gågademiljø. Her er der fyldt med butikker, restauranter, cafeer og ind­købs­mu­lig­he­der.
Den nyopførte ejendom ligger kun et stenkast fra Limfjorden og derfor skal du ikke længere end ud på den dejlige altan eller tagterrassen, før du kan mærke den friske fjordbrise. Hvis du går udenfor står du praktisk talt på den lange og hyggelige havnefront, som byder på mange dejlige gå eller løbeture.

Lejligheden i sig selv er moderne indrettet efter nordisk design og stil, med rustikke detaljer i form af dørhåndtag, bruser, vandhaner osv. i flot messing natur. Køkkenet, badeværelset og garderoben er alt sammen udført i et rigtig fedt design fra Svane Køkkenet. Her finder du helt gennemførte og fede detaljer som eksempelvis spejl med LED belysning og bruseniche med glasvæg i New Yorker stil på badeværelset, køkkenø i køkken alrummet som fremstår flot i eg, samt hårde hvidevarer alt sammen i den bedste kvalitet fra Siemens.
Lejligheden kommer også med et helt moderne badekar med udsigt på badeværelset og et flot gæstetoilet ved indgangen til lejligheden.

Som et tilkøb har du muligheden for at få en dobbelt aflukket garage med plads til 2 biler.

Så er du til luksus i særklasse, lækker udsigt med fjordbrise, og vil du gerne bo helt inde i centrum? Så er denne lejlighed helt sikkert noget for dig.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Claus Nygaard Jensen

Afdelingsleder, ejendomsmægler & Valuar, MDE

cnj@edc.dk61 61 71 2958 58 75 66EDC Poul Erik Bech