Ejerlejlighed fra EDC

Revlingbakken 19, 1. TH

9000 Aalborg

895.000 kr.

2/1 rum, 69 m²

Velindrettet 2 værelses med flot udsigt!

Velkommen til denne velindrettede 2 værelses lejlighed på Revlingbakken 19, 1, TH. i det dejlige Kor­n­blomst­kvar­ter. Her kan du nemt tage cyklen til både centrum og City Syd, der er ind­købs­mu­lig­he­der inden for 500 meter, ligesom der er kort afstand til skønne skovområder og let adgang til mo­tor­vejs­net­tet.

Har du bil, kan du glæde dig over ejer­for­e­nin­gens fælles p-plads lige ude foran ejendommen. Indenfor bydes du velkommen i en entré med plads til sko og overtøj. På din højre hånd er der adgang til et rummeligt badeværelse med klinker på gulv og væg.

Fra entréen føres du ind i et soveværelse, med skabe og videre har du lejlighedens hjerterum: køkken alrummet, som er i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er i god stand og funktionelt med, køle/fryseskab og komfur med ovn. Der er godt med bordplads til at tilberede dine yndlingsretter og invitere gæster. Stuen er rummelig med plads til både spisebord og sofaafdeling, og der er et dejligt lysindfald fra det store sydvendte vindue. Fra stuen er der flot udsigt over byen og grønneområder, da den vender mod syd har man et fantastisk lysindfald. Alt i alt fremstår lejligheden lys, rummelig og indbydende og er klar til at byde en ny ejer velkommen hjem.

Vi gør os umage

Alt får mere værdi, når man gør sig umage. Derfor gør vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre, når du skal handle bolig.

Jonas Bilstrup Juel Nielsen

Ejendomsmægler MDE

jonaniel@edc.dk30 22 04 9096 31 50 00EDC Danebo, City