Ejerlejlighed fra EDC

Samsøgade 27, 1. TV

9000 Aalborg

1.295.000 kr.

2/1 rum, 68 m²

Rummelig 2 værelses i Øgadekvarteret

Lyder to altaner, rolig beliggenhed og mulighed for at sætte eget præg som noget for dig? Så skal du se med her. Nu får du muligheden for at blive den nye ejer af denne velbeliggende 2-værelses lejlighed. Lejligheden udfolder sig på en for­de­lings­en­tré med adgang til alle lejlighedens rum. Heriblandt kan nævnes stue med adgang til altan, soveværelse med masser af skabsplads, køkken med adgang til altan og meget mere.

Lejligheden byder blandt andet på:
- Nyere vinduer og altandøre
- Stue med plads til sofa og spisebord
- Soveværelse med plads til hjemmekontor
- Rummeligt køkken
- Højt til loftet
Lejlighedens beliggenhed er lige ved siden af det dejlige Østre Anlæg, og er dermed helt centralt beliggende i det populære område: Øgadekvarteret. Beliggenheden her er lige i nærheden af alt hvad man får brug for i dagligdagen - Det kan være eksempelvis være dag­lig­va­re­ind­køb ved Super Brugsen på Færø plads samt offentlig transport mod enten Aalborg Centrum eller Universitetet. Øgadekvarteret byder endvidere på en masse gratis par­ke­rings­plad­ser lige udenfor hoveddøren.

Lyder dette som noget for dig? Så ring til os for en fremvisning på 96 31 40 00!


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Andreas Levin Pedersen

Ejendomsmægler, MDE

alp@edc.dk61 20 53 2258 58 74 03EDC Poul Erik Bech