Ejerlejlighed fra EDC

Høkervej 5G, 1. Dør/lejl. 204

9492 Blokhus

2.295.000 kr.

3/2 rum, 86 m²

Stor lejlighed med høj lejeindtægt!

Sjældent udbudt lejlighed med høj lejeindtægt. Lejligheden er renoveret med nyere køkken, bad og gulve. Brusende og blikstille atmosfære. Fe­ri­e­lej­lig­he­der­ne er beliggende i første klitrække og således med en fuldstændigt uforstyrret adgang til en af Nordeuropas lækreste strande.
På den anden side af lejlighederne ligger byen med sit liv og leben, gode butikker og et lækkert udbud af restauranter. I vinterhalvåret er fe­ri­e­lej­lig­he­den din muligheden for en rolig stund. Et sted du trækker dig tilbage til for at nyde stilheden og en gåtur langs havet. Om sommeren summer her af liv, badene, handlende og ferierende gæster, der alle sammen er med til at skabe den stemning, der er en del af Blokhus særkende.
Lejlighedernes fuldstændigt perfekte beliggenhed - og deres rimelige udbudspris betyder, at du gør en rigtig god handel. Du køber 60 kvadratmeters ren nydelse - og hertil adgang til fælles faciliteter; badeland, fitness, wellness, legeplads og diverse ak­ti­vi­tets­ud­bud. Fællesudgiften ligger omkring 20.000 årlig afhængig af lejligheden - og morskaben er langt mere værd!
Lejlighederne er renoveret i 2011/2012 med blandt andet ny facade, nye vinduer, døre og altan. Der er mulighed for 80% belåning i kreditforening og garanti for gode lejeindtægter, når du ikke selv ønsker at benytte lejligheden.
God veldreven ejerforening med sund økonomi. Regnskaber mm., fremsendes gerne, blot kontakt EDC Blokhus på 98-248200.

Skal vi vise vej?

På den anden side af klitterne, er der hav. Himmel og hav. Der er sti til købmanden og byens bedste is, serveres lige om hjørnet. Vi kender området - vi føler os hjemme. Lad os hjælpe jer med at finde vej; det er - også - det, vi er her for.

Erik Nørgaard Thuesen

Partner, Ejendomsmægler MDE

est@edc.dk28 35 96 5598 24 82 00EDC Danebo Blokhus