Ejerlejlighed fra EDC

Torvet 2, 2. th

9492 Blokhus

4.895.000 kr.

3/2 rum, 127 m²

Eksklusive og nyopførte lejligheder midt i Blokhus - med fantastisk udsigt og byliv

Disse nyopførte luksus­lej­lig­he­der på Torvet bidrager med sin arkitektoniske charme til Blokhus livlige, kulturelle og flotte bymidte - og med sin attraktive placering overfor Strandhotellet, står lejlighederne også opført i samme fine byggestil. I alt er er der otte lejligheder, hvor der vil være erhverv i stueplan, samt lejligheder på første og anden salen.

2 prøve-lejligheder er klar til fremvisning, begge på 1. sal – kontakt EDC Danebo for fremvisning. Forventet indflytning er 1. Juli 2022.

Hver lejlighed vil have sin helt egen lækre altan med udsigt til Torvet, samt den mangfoldige natur mod syd. Fra lejlighederne øverst oppe strømmer lyset også ind og skaber en skøn atmosfære, hvortil man også har et flot kig til de ka­rak­te­ri­sti­ske klitter. Indenfor opføres kvadratmeterne i kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler; blandt andet med et BoForm Køkken og udsøgte helvægsklinker i badet. Fra momentet man træder udenfor døren, befinder man sig tæt på kultur og grønne områder - herfra kan man både nyde Blokhus lækre restauranter, kunstneriske puls og rolige natur.

De private p-pladser i kælderen har bæredygtige el-opladere og depotrum, samt elevator til lejligheden (ikke ind til selve lejligheden). INGEN bopælspligt, kan sagtens bruges som ferie-fristed.

Priser fra 4.195.000kr. til 4.895.000kr.

Skal vi vise vej?

På den anden side af klitterne, er der hav. Himmel og hav. Der er sti til købmanden og byens bedste is, serveres lige om hjørnet. Vi kender området - vi føler os hjemme. Lad os hjælpe jer med at finde vej; det er - også - det, vi er her for.

Erik Nørgaard Thuesen

Partner, Ejendomsmægler MDE

est@edc.dk28 35 96 5598 24 82 00EDC Danebo Blokhus