Villa fra EDC

Birkevej 88

7361 Ejstrupholm

3.195.000 kr.

6/4 rum, 209 m²
Åbent hus med tilmelding 26. apr. 9:00 - 16:00

Superflot, indbydende, stilren og yderst funktionel familievilla med kvalitet som kardinalpunkt.

Superflot, indbydende, stilren og yderst funktionel indrettet familievilla med kvalitet som kardinalpunkt.

- vil I gerne slippe for alt maset med at skulle bygge ny villa og anlægge have og indkørsel?

- og i stedet blot kunne flytte lige ind i en superlækker villa, hvor der er kræset for fede detaljer, og med alle de tilhørende funk­tio­na­li­te­ter der følger med en ellers spritny villa, så bør I helt sikkert se nærmere på denne superflotte og utrolig vedholdte familievilla hvor alt også bare fremstår så flot og nyere overalt. Alt spiller bare og er så gennemført til familien med op til 3 børn og villaens indretning bl.a. med det store hjerterum i alrummet, indbyder til en masse hyggestunder med familie og venner. Skønne og fantastisk lyse og indbydende rum som man bydes indenfor i. Kom selv og se nærmere. Vi glæder os vildt meget til at vise villaen frem for jer.

Villaen som er velbeliggende i godt udbygget villakvarter i Ejstrupholm, er oprindelig opført i 2007 og tilbygget i 2020. Her fik hele villaen samtidig ny udvendig sten, således den i dag fremstår som en helhed. Hertil lagt med betontagsten som her er dels fra 2007 og 2020. Flot indkørsel med stilfuldt anlagt flisebelægning rundt om villaen.

Hele villaen er så lækker i indretningen med lyse og rummelig rum – hvor der i de fleste rum er loft til kip eller skrå lofter der bidrager til rummeligheden. Samtidig får man en beliggenhed, som tidligere nævnt er i godt udbygget kvarter, som også er et skønt børnerigt område i Ejstrupholm By, med offentlig legeplads fra 2024 på Birkevej - masser af muligheder for børnenes leg med hinanden. Desuden også tæt på skov.

Man får følgende planløsning i denne funktionelle villa:
260 kvm. bebygget areal, hvoraf de 209 kvm. udgør bolig og de 51 kvm. udgør integreret garage. Herudover er der registreret 18 kvm. overdækket areal ved stue og alrum.

Selve villaen er som nævnt, så lys, stilren og med skøn rummelighed, og er indrettet med udgangspunkt i det store omfangsrige og skønne hjerterum, nemlig alrummet med køkken, alrum/stue. Selve opholdsstuen/tv-stuen er i umiddelbar tilknytning til alrummet.
Lækkert køkken fra Tvis, med alt i hårde hvide varer, indbygget emhætte i loftet. Alle fronter i køkkenet er fra 2020. Alt fremtræder nyt og lækkert. Ved køkkenet er der indrettet en fed detalje, nemlig et kontor med New Yorker vindue, så man kan følge familiens liv i hjerterummet og stadig føle sig som en del af familien, selvom arbejdet skulle kræve din opmærksomhed. Fra Alrummet er der adgang til følgende rum: Depotrum/walk inn closet eller et ekstra værelse, alt efter behovet i familien, soveværelse samt bryggers. Sidstnævnte er stort og rummeligt med indgang fra dels garage og dels fra entre/forgang. Et kanonlækkert rum med plads til det hele, barnevogne, flyverdragter, va­skear­ran­ge­ment og meget andet. En drøm af et rum til enhver børnefamilie. Fra bryggers er der adgang til 2 børneværelser med laminatgulv fra 2020 og lofter fra 2020. Badeværelse til denne afdeling er med bruseniche, skabs­ar­ran­ge­ment. Fra soveværelset er der eget badeværelse med hjørnespa og brusehjørne samt skabs­ar­ran­ge­ment.
En villa hvor alt bare er så meget i orden. Der er de opholdsrum man som familie med 2 evt. 3 børn har brug for. Og så er der ellers bare kræset for ombygningen/indretningen, så villaen er lige til at flytte ind i. Det er bare nemt og hurtigt og ligesom at flytte i nyt.
Et godt alternativ bud på en " ny " villa – som bør tages med i betragtning hvis man evt. går i byggetanker, da villaen prismæssigt vil være betydelig lavere end ved nybyg og etablering af udenomsarealer.

Området:
Du får altså her et rigtig godt bud på ” ny ” villa som er så flot og funktionel samt med yderst god beliggenhed. Ejstrupholm er en rigtig aktiv by med stærke fællesskaber omkring skole, hal og forskellige foreninger, herunder sport, kreativitet, sang og m.m.m. Byen ligger i god køreafstand til flere driftige omegnsbyer, blandt andet Brande, Ikast, Herning, Silkeborg og Billund, så der er gode muligheder for pendlere. Ejstrupholm er smukt beliggende i det midtjyske ved Ejstrup Sø med masser af mulighed for skønne natur gåture, men også nær både Nørlund og Gludsted Plantager. ” Anlægget ” ved Hallen med stor legeplads, boldplads, træ­nings­fa­ci­li­te­ter og ikke mindst i umiddelbar tilknytning til byens stadions som ligger lige ned til Ejstrup Sø. I Ejstrupholm er der mulighed for dag­lig­va­re­ind­køb, og der er flere andre butikker og handlende i byen. Ejstrupholm Skole går op til 9. klasse og der er SFO mulighed. Derudover nyere børnehave med mulighed for vug­ge­stu­e­plad­ser. Så alt i alt, en by med in­fra­struk­tu­ren på plads, og en by som er tryg at bo i og vokse op i.
Se nærmere her:

Fakta om Ikast-Brande (42.737 indbyggere)

Kommuneskat
25,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.509 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.811 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.176 kr./md.
Antal folkeskoler
12
Gns. klassekvotient
23,2

Oplysninger

Sagsnr.
87602138
Boligareal
209 m²
Vægtet areal
229 m²
Rum/værelser
6/4
Grundareal
904 m²
Antal etager
1
Byggeår
2007
Ombygget
2020
Energimærke
B
Ejerudgifter pr. md.
1.777 kr.
Pris/m²
13.952 kr.
Pris
3.195.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
36 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
160.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
18.256 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
14.597 kr.
Læs mere om boliglån

Det skal være en rigtig beslutning !

Det skal føles rigtigt, inden du beslutter dig for at handle bolig. Derfor vil vi altid gøre os umage for at hjælpe dig godt videre med det, som er rigtig for dig. Vi ved, at det er en stor beslutning at handle bolig.

Tinne W. Lambertsen

Indehaver, ejendomsmægler & valuar

tinne@edc.dkEDC Nr. Snede

EDC Nr. Snede

Rosengade 20, 8766 Nørre Snede

876@edc.dk70 26 96 26