Fritidsgrund fra EDC

Fyrrestien 16

4944 Fejø

145.000 kr.

Dejlige Fejø

Hvis du tænker på at bygge dit eget fritidshus - så er Fejø nok et af de hyggeligste steder du kan vælge. Fejø er en lille ø i smålandshavet, som byder på et helt idyllisk ø-liv med egne lækre lokale specialiteter, restauranter, købmand og lystbådehavn. Efter en 15 minutters sejltur fra Kragenæs ankommer du til Fejø lystbådehavn, hvor man bliver mødt af stor imødekommenhed fra ø-boerne og besøgende, som pænt hilser på. De smukke omgivelser er heller ikke til at tage fejl af. Udover frugtplantager med et stort udvalg af frisk frugt og skøn familievenlig sandstrand finder du også alt for naturelskeren, der både søger fred og ro eller fril­uftsak­ti­vi­te­ter i form af kajaksejlads, vandring og lystfiskeri.

Kør forbi og fornem området - ejen­doms­mæg­le­ren står naturligvis også til rådighed for en grundigere præsentation af Fejø.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Mads Pugerup Rasmussen

Ejendomsmægler, MDE

mpr@edc.dk26 30 88 42EDC Poul Erik Bech/Reitz & Mortensen