Fritidsgrund fra EDC

Egeskovvej 22A, Skodsbøl

6310 Broager

995.000 kr.

Unik mulighed for at erhverve en grund med udsigt

Her er en unik mulighed for at få den sidste byggegrund i området. Grunden er beliggende i et attraktivt og efterspurgt område hvor der sjældent er noget udbudt til salg. Grunden er beliggende i den skønne område Rendbjerg for enden af en privat vej med havudsigt og ud til fredede arealer. Fra grunden kan man få en skøn udsigt til vandet og her er kun få meter ned til badestrand og badebro.

Her kommer man til at bo i rolige, naturskønne og private omgivelser. Derudover er man lige ved det naturskønne område langs gendarmstien som snoer sig om grundstykket. Ligeledes er der gåafstand ad gendarmstien til restaurant ”værftet” og kort afstand til indkøb.

Grunden er hele 800 kvm. og har en byggeprocent på 15%. Dette giver en mulighed for at bygge hele 120 kvm. på grunden.

Der foreligger en godkendelse på at der må bygges et sommerhus på grunden. Derudover er der udført en geoteknisk rapport hvor der er foretaget jordbunds boringer på grunden.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Emma Louise Beyer

Partner, ejendomsmægler, MDE

embe@edc.dk24 82 21 1858 58 76 27EDC Poul Erik Bech