Fritidsgrund fra EDC

Sømosen 67

6823 Ansager

99.000 kr.

Fri­tids­hus­grund tæt ved søen

Vi har hos EDC Gilbjerg & Madsen nu fornøjelsen af at udbyde de sidste som­mer­hus­grun­de ved Kvie Sø til salg.

Grundene på Sømosen er beliggende i eftertragtet nyere som­mer­hu­s­om­rå­de hvor der er godt gang i byggerierne.
Der ses lige nu gode lejeindtægter på nyere sommerhuse ved Kvie Sø - vil du vide mere herom så kontakt os endelig!

Området:

Kvie Sø er omgivet af moser og plantager. Ansager Å har været forskånet for menneskers indgriben og løber, som den har gjort siden istiden. Går man en tur rundt i området finder man Pølmose, et område med tørvemose og nærmest et svaneparadis.
Ansager ligger i kort afstand derfra med rige muligheder for indkøb og oplevelser. En gang årligt afholdes den kendte Mariefestival, hvor byen forvandles til et inferno af sang, musik og glade mennesker. Kvie Sø, en badesø velegnet til mindre børn, idet den ikke er så dyb som ved badestranden, men man har stadig et godt område til at holde picnic, slikke sol eller gå gode ture rundt om søen.
I forbindelse med søen ligger restaurant Pandekagehuset med egen udgang til søen, legeplads mm.
Der er ca. 25 min. kørsel til Legoland og Lalandia samt yderligere 15 min til Givskud Zoo. Grun­de­jer­for­e­nin­gen for Kvie Sø sørger for ved­li­ge­hol­del­se af området og dens legeplads og indkalder årligt til ge­ne­ral­for­sam­ling. Der er en del fastboende derude som holder et godt øje med tingene, ligesom der er mulighed for at hyre folk til græsslåning mv.

Tøv endelig ikke med at kontakte os for nærmere information om grundene.

Hjemmet er rammen om livet

Jeg har brugt de sidste 23 år på at sælge drømme i Esbjerg og omegn. For mig kommer kunden før handlen og den personlige relation er vigtig. Vil du have en ejendomsmægler som er ærlig omkring dit køb/salg så tøv endelig ikke med at ringe til mig.

Jesper Gilbjerg

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver

gilbjerg@edc.dk61 63 91 77EDC Gilbjerg & Madsen