Fritidsgrund fra EDC

Neerlandiavej 108, Vejlby

7673 Harboøre

235.000 kr.

Nyt sommerhus med få minutters gang til det smukke Vesterhav

Med få hundrede meter til havet, og minimal for­bi­pas­se­ren­de trafik på én af stikvejene på Neerlandiavej, får du hér muligheden for at opføre dit helt eget drømme-sommerhus.

Byg et hus med minimal vedligehold i din helt egen stil, og hold afslappende ferie i et absolut skønt ferieområde omringet af smuk natur og mulighed for mange lange gåture ved den kilometerlange kyst med brede sandstrande hele vejen.


Området omkring Vrist og Vejlby Klit indbyder til uden­dør­sak­ti­vi­te­ter året rundt uanset om det er lange gåture langs klitter eller strandbred eller man benytter sig af de mange aktiviteter i området. Endvidere er der ikke langt til dagligvare indkøb i nærmeste by, og muligheden for udflugtsture til enten Thyborøn, for at opleve en rigtig klassisk dansk fiskerby, eller til Lemvig og opleve 'Smilets By' med masser af ind­købs­mu­lig­he­der og detailhandel samt hyggelige havnemiljøer.

Sidste nye skud er kulturstedet "18b", som hele året afholder både koncerter, foredrag, kreative værksteder mm.

Stranden i dette område er bred og børnevenlig og vedligeholdes af Kyst­di­rek­to­ra­tet med sandfodring efter behov. Vandkvaliteten er så god at den har Blå Flag status.

Vejlby og Vrist er to som­mer­hu­s­om­rå­de, der ligger lige op ad hinanden. Hér er der både plads til at koble fra og nyde ferien i rolige omgivelser eller deltage i de mange aktiviteter i nærområdet. Lige uden for døren finder du den smukke og barske natur, der kendetegner vestkysten, og netop ved Vesterhavet møder du unikke na­tu­ro­p­le­vel­ser på alle tider af året. En cykeltur rundt i området med det bakkede og smukke landskab er bestemt en som­mero­p­le­vel­se værd.

Aktiviteterne omfatter blandt andet Adventure Golf, fodboldgolf, ridning, windsurfing, Harboøre Fritidscenter og meget mere. I Harboøre Fritidscenter er der blandt andet mulighed for at give sig i kast med skydning, motionscenter, skaterbane mv. Så skal der ske noget i din ferie, er det her et rigtigt godt område. Der er flere gode ind­købs­mu­lig­he­der i Harboøre.

Derudover kan man besøge Kystcentret i Thyborøn, sea-warmuseum, akvarium og meget mere, der gør dette område til et absolut skønt feriested med tilbud som både turister og lokale benytter meget.

Ikke langt herfra, går der færge til Agger.

Hvis man ønsker at komme omkring uden bilen, er det altid hyggeligt at tage enten bus eller det lokale og charmerende tog, VLTJ.

Kort sagt - Byg dit helt eget drømmehus lige hér midt i ét af Danmarks dejligste og mest velkendte ferieområder. Kontakt EDC Lemvig på telefon 96 63 40 00 – så kan du høre mere om området og mulighederne på netop denne skønne plet.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Rune Kamedula

Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

rka@edc.dk21 21 79 5596 63 40 00EDC Lemvig