Fritidsgrund fra EDC

Kringelbækvej 16

9480 Løkken

300.000 kr.

NATURGRUND - byg selv sommerhuset

Vejen er blind, området er naturskøn – og stranden er ikke langt væk. Der er udsigt til uforstyrret natur og fine fridage i et område, som har meget at byde på. Her kan I bygge det sommerhus, I drømmer om. Præcis det, for I bestemmer selv, hvordan de 150 kvadratmeter skal disponeres. Fra grunden er der gå- og ”slentre-i-solen”-afstand til Grønhøj strand, som er en skøn badestrand, hvor der er god plads til at være børnefamilie med leg i vandkanten og fodbold i sandet. Der er 10 minutters kørsel til både Løkken og Saltum, så restauranter, indkøb og handels- og kulturliv er altid inden for rækkevidde, ligesom Fårup Sommerland også er en del af nærmeste nabolag. God størrelse på grunden, der udgør en fin lille oase i et hyggeligt område, hvor man nemt slapper af. Fredfyldt og idyllisk.
Mulighed for garage og udhus på samlet 50 kvadratmeter. ( 15 m2 af udhuset må indrettes som anneks - f.eks. soveværelse og badeværelse ).

Løkken er lykken!

Alt får mere værdi, når man gør sig umage. Derfor gør vi i Løkken vores bedste for at hjælpe dig godt videre, når du skal handle bolig.

Helge Bondeven Sørensen

Salg & Vurdering

hesor@edc.dk40 20 90 5196 23 11 11EDC Danebo Løkken