Fritidshus fra EDC

Pilegårdsvej 92

2860 Søborg

3/2 rum, 80 m²
Solgt

Kolonihavehus opført i 2018 med sydvendt have!

Velkommen til denne charmerende ko­lo­ni­ha­ve­per­le beliggende i det idylliske Pilegårdens Haveby, Have 19, Søborg. Med sine 60 kvadratmeter og nyopførelse i 2018, er dette en unik mulighed for dig, der drømmer om en oase af ro og naturskønhed inden for rækkevidde af storbyens pulserende liv.
Dette næsten nyopførte kolonihavehus byder på moderne komfort med helårs­klo­a­ke­ring og helårsvand i foreningen. Et centralt træk ved dette hjem er den effektive luft-til-vand varmepumpe, der sikrer komfort og bæredygtighed året rundt. Med vand båren gulvvarme og fuld isolering kan du nyde hver sæson i fuld komfort. Der er endda installeret Genvex anlæg i dette hus, hvilket sikrer et fantastisk indeklima!
Træd ind i det imponerende køkkenalrum, hvor et snedkerkøkken pryder rummet. Her er klinkerne håndlavet i Frankrig, hvilket gør, at man har et helt unikt køkken. Alt armatur er Toni, hvilket indikerer, at sælger ikke er gået ned på kvalitet i dette hus!
Det åbne layout giver mulighed for et stort spisebord til familiemiddage og et hyggeligt sofaområde. Store sydvendte skydedøre med glas skaber en harmonisk forbindelse mellem indendørs og udendørs liv, hvilket gør terrassen og haven til en naturlig forlængelse af dit hjem.Huset rummer desuden to rummelige værelser, der kan tilpasses efter dine behov, samt et elegant badeværelse med lyse klinker, unidrain og en rummelig bruseniche. Et udtageligt pulverbord tilføjer ekstra funktionalitet til badeværelset, der er både stilfuldt og praktisk.
Udenfor venter en dejlig træterrasse, der indbyder til afslapning i solen. Haven er prydet af ældre beplantning og frugttræer, der skaber en grøn oase med masser af kroge til både leg og afslapning. For de kreative sjæle er der et nyopført anneks, der er fuldt isoleret, og hvor der er gjort klar til gulvvarme, hvor installationen kan sluttes til hovedhusets anlæg. Der er ydermere gjort klar til at lave toilet med bad i det, hvortil an­ven­del­ses­mu­lig­he­der­ne for dette er høje! Desuden er der også gjort klar til en sauna i forlængelse af annekset, hvis man ønsker at opføre dette. Spørg mægler for yderligere info.
Denne skønne kolonihave har den ekstra fordel af en fantastisk beliggenhed. Du er inden for gåafstand til BIG Shoppingcenter, Utterslev Mose og Kasmosen, hvilket giver dig mulighed for at nyde shopping, naturskønhed og rekreation i nærområdet. Der er kun 300 meter til den nærmeste legeplads, perfekt til børnefamilier, og blot 1,3 kilometer til nærmeste S-togsstation, der hurtigt bringer dig ind til Københavns centrum.

Fakta om Gladsaxe (70.600 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.904 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.402 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.402 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
23,1

Oplysninger

Sagsnr.
29703438
Boligareal
80 m²
Vægtet areal
0 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
31.574 m²
Antal etager
1
Byggeår
2018
Liggetid
86 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Mads Staal Wounlund

Indehaver, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

msw@edc.dk41 31 75 12EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Jyllingevej 155, 2610 Rødovre

261@edc.dk36 72 18 00