Fritidshus fra EDC

Langager-Åsen 1, Udsholt

3230 Græsted

1.495.000 kr.

3/2 rum, 74 m²
Solgt

Sommerhus i Udsholt Strand med skov-feeling

Som nye ejere af dette fritidshus på Nordkysten bliver I klar til tilbagelænede ferier og fridage, så snart foråret 2023 pibler frem – og det gør I vel at mærke uden at løfte så godt som en finger.

Sommerhuset er veltrimmet og til at nyde fra første dag. Udenfor passer det meste sig selv, hvad enten det er frugttræerne, bærbuskene eller de høje træer i skellet, der rammer livet på Langager-Åsen 1 smukt ind i årstidens farver. Græsset skal have et klip i ny og næ, ellers er der fri til at tænke i afslapning på den sydvendte træterrasse og på daglige badeture i Kattegats bølger.

Fra sommerhuset er godt fem minutter på cykel til stranden. Turen kan gå via fredelige sommerhusveje, og nærmeste badested er ved skibs­re­der­grun­den, hvor de lokale klitter og sandstrande indgår i et fredet naturområde. Tæt på sommerhuset finder man også Rågelejes sommerliv samt indkøb i Blistrup, mens busser forbinder det rolige sommerland med Hillerød og Gilleleje.

Arkitekturen er præget af åbning til kip, glaspartier i gavlene og vinduer fra gulv til loft i køkken, alrum og stue. Resultatet er et transparant hjem, hvor lyset har nem adgang, ligesom kontakten til matriklens træer er tæt. Ikke kun ude, men også indenfor er der på Langager-Åsen 1 en dejlig skov-feeling – perfekt til afslappende ferie- og fridage.

Kontakt EDC for en fremvisning.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Patrick J. Hecht-Nielsen

Salg og vurdering, Udlejning

phn@edc.dk26 61 19 4948 36 36 64EDC Bent Nielsen a/s