Fritidshus fra EDC

Bakkevænget 6

3300 Frederiksværk

2.995.000 kr.

4/2 rum, 131 m²

Tæt på skoven

Charmerende sommerhus beliggende tæt ved Brødemose Skov. Grunden er skøn med mange små hyggekroge. Der er steder, hvor man ugeneret kan sidde, slappe af og lytte til fuglestemmer.

Det hele startede med, at man flyttede Jægersborg stations gamle ventesal til Asserbo. Den udgør nu et smukt køkken/alrum, Huset er senere blevet tilpasset og udvidet af flere gange, så det passer til den moderne familie. Her er rigelig med god plads. Det være sig, når I er alene, eller når I har familie og venner på besøg. Ingen behøver at sidde albuerne af hinanden.

Om sommeren tilbringes livet på terrassen. Her er en skøn stor overdækket terrasse og et mindre udekøkken.

Sommerhuset består kort af det stort køkken/alrum, en smuk pejsestue, et kontor / gæsteværelse med udgang til haven. Soveværelse med walk in closet og adgang til eget badeværelse. Og endelig et gæ­ste­ba­de­væ­rel­se.

Dertil kommer et udhus indrettet som gæstehus med plads til to overnattende gæster.

Huset ligger få hundrede meter fra Brødemose Skov og tæt på Asserbo golfbane, og det ligger fint for den aktive familie, som holder af udendørs aktiviteter. Bland andet at kunne boltre sig i den lille pool, boldspil og anden leg.

Så kan man efterfølgende slappe af på den store overdækkede terrasse.

Hjemmet er rammen om livet

For mig er et hus ikke blot et hus. Det er både rammen for dig og din familie, men huset er også en del af vores kulturhistorie.

Mette Dræby

Ejendomsmægler, mde

met@edc.dk47 74 63 34EDC Liseleje Ejendomskontor