Fritidshus fra EDC

Bisp Absalons Vej 6

3300 Frederiksværk

4.195.000 kr.

5/4 rum, 135 m²

Sommerhusidyl i Asserbo Plantage

Velkommen til Bisp Absalons Vej 6. Et lyst og indbydende sommerhus omgivet af en skøn og ugeneret grund, der er omkranset af høje træer. Her er god mulighed for at koble fra og komme ud af hver­dags­ru­ti­ner­ne og blot nyde de fantastiske omgivelser.

Sommerhuset er opført i 2002, blåmalet og med hvide vinduer og døre. Huset har en rigtig god indretning med plads til familie og med tilhørende anneks er der også god plads til overnattende gæster. Huset rummer 3 store værelser med masser af indbyggede skabe, 2 skønne badeværelser, begge med bruseniche og et med Jacuzzi spabadekar. Det rummelige køkken har spiseplads og ligger i åben forbindelse med opholdsstuen. Lyset strømmer ind fra de mange vinduer. Her er desuden brændeovn og varmepumpe. Sommerhuset er omgivet af en virkelig dejlig træterrasse, her kan man finde solen til morgenkaffen og ef­ter­mid­dagskaf­fen. Terrassen har både overdækning samt en flot pavillon, området er virkelig vidunderligt og er rigt på både rådyr og fugleliv. På grunden er der opført 71m² stor garage med udhus.

Det fredfyldte område, der omgiver sommerhuset er oplagt til cykelture på de grusbelagte stisystemer i plantagen og Troldeskoven. En kort tur gennem plantagen fører dig til de fantastiske strande ved Tisvildeleje og Stængehuse med de børnevenlige endeløse hvide sandstrande. Måske en kort aftentur til re­stau­rant­be­søg i Asserbo. Kort afstand på cykel gennem skoven til Tisvilde som hele sommeren summer af liv på de mange cafeer og restauranter. I Frederiksværk er der desuden rigtig gode ind­købs­mu­lig­he­der, lystbådehavn og et hyggeligt kanalmiljø. Ellers er der gode muligheder for at besøge og gøre sine indkøb på gårdbutikkerne i området.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Tom Donner

Partner, salg og vurdering

tdo@edc.dk29 70 62 5758 58 70 01EDC Poul Erik Bech