Fritidshus fra EDC

Piletoften 17

3300 Frederiksværk

1.600.000 kr.

4/3 rum, 74 m²

Godt sommerhus beliggende i attraktivt område

Hvis du søger et fristed til dig og din familie er ejendommen her måske jeres nye helle. Planløsningen er god og rummer entré, hele tre gode værelser, badeværelse med bruseniche samt køkken i åben forbindelse med stuen. Fra stuen har du udgang til en sydvendt terrasse.
Selve opholdsstuen indbyder til en masse hyggelige stunder foran brændeovnen med en god kop kaffe i hånden. Herfra kan du sidde og følge med i det rige fugleliv i de kolde måneder.
I ejendommens tilbygning er der gulvvarme, som opvarmes via brændeovnen. Herudover radiatorsystem, der ligeledes opvarmes ved hjælp af varmen fra brændeovnen.
Grunden er holdt simpel med store flotte træer bl.a. almindelig bøg og en flot rødbøg. Desuden en stor flot rhododendron.

Området byder på flere gode gå- eller cykelture bl.a. til Slotsruinen eller ned til Arresø, hvor udsigten ud over Danmarks største sø, kan nydes med et koldt glas rosé. Vil du og familien hellere vil bade ved Kattegat er der kun 5 minutter i bil ud til en af Danmarks bedste badestrande ved Liseleje som også byder på flere gode restauranter, caféer og hyggelige små forretninger.
Lyder det som dit helle fra hverdagens stress og jag? Så kontakt os allerede i dag – vi glæder os til at vise dig ejendommen.


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Klaus K. Mathiasen

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler og valuar, MDE

kkm@edc.dk20 66 60 6858 58 70 00EDC Poul Erik Bech