Fritidshus fra EDC

Lindebjergvej 122

3360 Liseleje

6.000.000 kr.

4/3 rum, 119 m²
84 visninger de seneste 24 timer

Mere velholdt findes det ikke!

Lidt anderledes end de fleste

Centralt i Liseleje, ikke langt fra Liseleje Strands skønne klitter og brede sandbanker, ligger et smukt og yderst velholdt sommerhus bygget landlig stil, sådan som man gjorde i 1930´erne.
Huset fremstår elegant i sin enkle stil med det velholdte stråtag. Der hersker en idyl og en afslappethed om stedet. Nærmest som taget ud af en Morten Korch film.

Sommerhusets hverdagsentre er i sidebygningen lige ud for badeværelset, gæstetoilettet og et soveværelse. Fra entréen kommer du køkkenet, som er pænt vedligeholdt og med det meste i hårde hvidevare. Fra køkkenet er der adgang til stuen, som er stor at der både er plads til et stort spisebord, sofakrog og brændeovn. Opgangen til 1. sal – som også er husets hovedentre, er ad en smuk trappe til en fordelingsgang og to soveværelser.
Fra stuen er der dobbeltdøre ud til det fri og den store have, hvor der er plads til sommerens sammenkomster med familie og venner.
I sidebygningens forlængelse er et magasin rum og en stor garage, hvor der er plads til cykler, havespil og andre ting, som har godt af at stå inde i læ for et omskifteligt vejr.

Hverdagens indkøb klarer du hos købmanden, ligesom du kan fortsætte videre til bageren efter morgenbrød. Eftermiddagen eller aftenen kan nydes med noget læskende koldt eller en god iskage fra en af byens andre fristelser. Dem er der flere af i Liseleje.

Lyder det som noget, som du kunne tænke dig at se på, så byder vi gerne indenfor på ”Liselykke”.

Hjemmet er rammen om livet

For mig er et hus ikke blot et hus. Det er både rammen for dig og din familie, men huset er også en del af vores kulturhistorie.

Mette Dræby

Ejendomsmægler, mde

met@edc.dk47 74 63 34EDC Liseleje Ejendomskontor