Fritidshus fra EDC

Skehøjvej 25, Dalby Huse

3630 Jægerspris

1.195.000 kr.

4/3 rum, 100 m²

Stort og velholdt fritidshus

Stort og idyllisk fritidshus beliggende på lukket grusvej.

Velkommen til Skehøjvej 25. Her får I et yderst velholdt fritidshus med den helt rigtige stemning. Med have både foran og bagved og et utal af hyggelige kroge, overdækninger og solspots, er dette det oplagte sted til at nyde Jeres weekender, helligdage, ferier osv. Selve huset indeholder to værelser, entré, stort badeværelse, moderniseret køkken i rigtig sommerhusstil og en stor stue med varmepumpe, brændeovn og trægulve. Huset er fyldt med detaljer som sikrer den rigtige som­mer­hus­stem­ning og er i en god stand. Der hører til huset et stort disponibelt rum samt et nyopført værksted, som kan ombygges til anneks hvis det ønskes.

Du befinder dig i naturskønne Dalby Huse, som er et meget børnevenligt område med gode badeforhold, her er masser af muligheder for gode na­tu­ro­p­le­vel­ser i form af gå- og løbeture ved fjorden, markerne eller skoven. Eller om du er til kajaksejlads eller fiskemulighed i fjorden så er alle mulighederne her til stede.

Du er i kort køreafstand fra Jægerspris og Frederikssund, hvor du finder gode ind­købs­mu­lig­he­der. Endvidere er du under 1 times kørsel fra København.

Lyder ovenstående interessant, kan I tilmelde Jer et af de åbne huse. Vi glæder os til at vise Jer dette skønne sommerhusNår du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Thomas Vejsgaard Laursen

Ejendomsmægler, MDE

tvl@edc.dk29 64 73 5029 64 73 50EDC Poul Erik Bech