Fritidshus fra EDC

Lærkevang 19, Østrup

3670 Veksø Sjælland

2/1 rum, 61 m²
Solgt

Super lækkert fritidshus med stor garage og skøn have

Så er der mulighed for at få fingrene i et super skønt sommerhus med tilhørende garage, der er beliggende i de skønneste og mest idylliske omgivelser, som man kan tænke sig. Langt ude på landet, men alligevel kun ca. 9 minutters kørsel til nærmeste motorvej ind mod København og kun ca. 5 minutters kørsel til nærmeste station på S-togsnettet, hvilket gør husets placering helt unik. I området er der masser af smuk natur, et rigt fugle- og dyreliv samt mulighed for cykel- og gåture.

Huset på 61 kvm. er opr. opført i 1965 og har en tilbygning fra år 2000 - det fremtræder harmonisk samt i flot og opdateret stand overalt. Der er foretaget en omfattende istandsættelse over de seneste 5 år, og huset står flot, lyst og opdateret på de fleste punkter. Bl.a. er der lavet nyt gulv med tidssvarende isolering ligesom alle lofter og vægge er efterisoleret. Næsten alle døre og vinduer er ligeledes skiftet.

Hertil kommer en suveræn garage på 48 kvm., som er genial til opbevaring, værksted mv. Bilerne kan parkeres i garagen eller på den flotte, stenbelagte indkørsel. Haven rummer flere små søer, stor græsplæne og en skøn sydvendt terrasse, der indbyder til afslapning, hygge, fester og grillaftener mv.

Indretningen er som følger: Bryggers med va­ske­fa­ci­li­te­ter og håndvask, entré med garderobeplads, stort soveværelse med skabe, flot badeværelse med brus. Stort køkken/alrum med god plads til både spise- og op­holds­af­de­ling, brændeovn, samt mulighed for indretning af et ekstra værelse, som der var oprindeligt. Her er loft til kip, et flot lysindfald og masser af rumfornemmelse. Fra stuen er der udgang til en overdækket terrasse.

Huset opvarmes med el (luft-til-luft varmepumpe) samt brændeovn. Der er indlagt vand og der er kloakeret. Der er udarbejdet til­stands­rap­port og elrapport, så der kan tegnes ejer­skif­te­for­sik­ring.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Roskilde (90.931 indbyggere)

Kommuneskat
25,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.698 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
4.304 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.943 kr./md.
Antal folkeskoler
17
Gns. klassekvotient
21,1

Oplysninger

Sagsnr.
36604662
Boligareal
61 m²
Vægtet areal
76 m²
Rum/værelser
2/1
Grundareal
2.965 m²
Antal etager
1
Byggeår
1965
Ombygget
2000
Liggetid
302 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Anders Due Bentzen

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

adb@edc.dk21 43 13 03EDC Poul Erik Bech, Stenløse/Ølstykke

EDC Poul Erik Bech, Stenløse/Ølstykke

Byvej 29, 3660 Stenløse

366@edc.dk47 17 07 77