Fritidshus fra EDC

Bodernevej 10, Boderne

3720 Aakirkeby

1.895.000 kr.

5/3 rum, 157 m²

Stort, idyllisk sommerhus med bindingsværk og stråtag - beliggende ugeneret i kort afstand til Boderne!

Som næstsidste hus på den private fællesvej, ligger dette smukke og idylliske stråtækte bindingsværks sommerhus på 157 m² - i fredelige omgivelser med luft til naboerne og flot udsigt til om­kring­lig­gen­de marker. Beliggende i cykelafstand til det populære som­mer­hu­s­om­rå­de Boderne, med lille jollehavn, sommerkiosk, mær­ke­tøjs­for­ret­ning samt en rigtig skøn sandstrand. Derudover er der ca. 2 km til Aakirkeby, hvor der bl.a. forefindes ind­købs­mu­lig­he­der, spisested, Natur Bornholm, idræts­fa­ci­li­te­ter m.m.
Sommerhuset fremtræder i lys og velholdt stand, indrettet smagfuldt og med sans for at bevare husets originale detaljer kombineret med moderne løsninger/indretning, som tilsammen giver et pragtfuldt sommerhus de fleste vil kunne lide! Her er god plads både indenfor som udenfor, en smuk natur med masser fred og ro, således man har de optimale rammer for at komme ned i gear og uforstyrret nyde sin ferie.
Grunden er på 2.812 m², anlagt med en stor, skøn have med græsplæne, gyngestativ, hyggelige læ- og solkroge, flotte gamle frugttræer og anden smuk beplantning, som omkranser haven og skaber en hyggelig stemning. Foran ejendommen er der en afskærmet gårdsplads/have med plads til bilen, en gammel brøndpumpe og et smukt, gammelt stengærde.
Ejendommen indeholder følgende: Entré/hall med klinkegulv og trappe til 1. sal. Skøn opholdsstue med brændeovn, afhøvlet trægulv, udgang til haven og loft i kip med ovenlysvinduer, som giver et fantastisk lysindfald. Åbent køkken med hvidevarer og direkte adgang til stuen. Soveværelse. Pænt badeværelse toilet, håndvask og muret bruseniche. Gæsteværelse med adgang til sauna. Bryggers/fyrrum med op­be­va­rings­plads og oliefyr – udgang til haven.
1. salen indeholder: Repos/fordelingsgang. Hyggelig TV-stue med ”kig” ned til køkken/stuen. Stort gavlværelse med skabe. Værelse.
Derudover forefindes: Udhus med op­be­va­rings­plads.
Øvrige oplysninger: Ejendommen er registreret som sommerhus. Der foreligger ud­lej­nings­af­ta­le med Feriepartner Bornholm, som skal respekteres af køber.
Et rigtig charmerende sommerhus med bindingsgværk og stråtag - beliggende på fredelig grund i kort afstand til Boderne!

Erfaring, lokalkendskab og seriøsitet

Jeg har boet på Bornholm hele mit liv, hvor jeg har solgt ejendomme siden 2004. Jeg har stor erfaring og godt lokalkendskab, hvilket er 2 vigtige elementer i en bolighandel. Jeg gør mig umage hver dag for at give mine kunder den bedste oplevelse, fordi for mig er en handel ikke bare en handel.

Dan Dellgren

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

dan.dellgren@edc.dk20 13 85 0256 95 56 83EDC BornholmerBo