Fritidshus fra EDC

Boulevarden 13A Dør/lejl. 12, Balka

3730 Nexø

645.000 kr.

2/1 rum, 40 m²

Attraktiv ferielejlighed med god udlejning, beliggende i gå-afstand til den skønne og børnevenlige Balka strand.

Fe­ri­e­lej­lig­he­den er beliggende i en ejerforening med ialt 28 fe­ri­e­lej­lig­he­der, som p.t. er udlejet via Hotel Balka Strand.

Lejlighederne der er opført i 1992, fremtræder i pæn stand, er alle opført i bl.a. gule mursten, termovinduer og eternittag.

Området ligger unikt som udgangspunkt for aktiv ferie, med mulighed for windsurfing, cykel- og traveture og fiskeri, og tæt ved Snogebæk by, samt naturområderne Skansen og fug­le­re­ser­va­tet mod Nexø.

Området ligger, som nævnt, tæt på en af Bornholms mest børnevenlige sandstrande med det flotteste hvide sand og turkisfarvede vand. Stranden har lav vanddybde, ren sandbund og er i højsæsonen under opsyn af livreddere.

På stranden vil du opleve masser af aktiviteter, beachvolley, leje vandcykler, både, kajakker, padel-board samt windsurfing udstyr.

Gå langs strandstien til idylliske eksotiske Snogebæk by med Ø-havn, antikviteter, økologisk is, Kjærstrup Chokolade, røgeri, restaurationer, cafe og indkøb og meget mere.

Fe­ri­e­lej­lig­he­den indeholder bl.a.:
* Entré / spisestue med skabe.
* Lyst lille køkken med hvidevarer
* Pænt lyst fli­se­ba­de­væ­rel­se med toilet, håndvask og bruseafsnit m.m.
* Dejligt kombineret opholdsstue / værelse med udgang til egen fliseterrasse.

Diverse oplysninger:
* Opvarmning af feriehuset sker via ejerforeningen med fjernvarme.
* Der foreligger ud­lej­nings­af­ta­le for år 2023 og 2024 med Hotel Balka Strand, hvilken
skal respekteres. Budgetteret lejeindtægt 2024 ca. kr. 52.500,00,- til ejer p.a..

Ejere og lejere af feriehuset har adgang til swimmingpool m.m. på Hotel Balka Strand.

Her har I muligheden for at købe en attraktiv ferielejlighed med god udlejning, nær en af de skønneste strande i hele Danmark !!!

Hjemmet er rammen om livet

Jeg gør mig umage hver eneste dag. Det har jeg tydeligt bevist siden jeg startede EDC BornholmerBo i oktober 1996 hvor jeg kom "hjem til Bornholm" efter at have solgt mine ejen­doms­mæg­ler­fo­ret­nin­ger i København. Efter også stor succes på Bornholm har jeg pr. december 2022 har solgt EDC BornholmerBo.