Fritidshus fra EDC

Æblevej 34

3770 Allinge

1.225.000 kr.

3/2 rum, 47 m²

Flot 1-plans ferielejlighed med god beliggenhed - uden ud­lej­nings­pligt!

Fe­ri­e­lej­lig­he­den er beliggende i den meget eftertragtede feriepark Æblehaven i Allinge - i gåafstand til byen, hvor der bl.a. forefindes ind­købs­mu­lig­he­der, restauranter, caféer, røgeri, havnemiljø, dejlig badestrand og meget mere...
Grunden omkring Æblehaven er anlagt med græsplæne, hyggelige gangarealer, flotte æbletræer samt direkte udsigt til Østersøen. I ferieparken findes der bl.a. swimmingpool med tilhørende børnepool (begge opvarmet 25.05 - 31.08), tennisbane, lege- og hoppe-land samt en centerbygning med ind­købs­mu­lig­he­der m.m.
Via kontingent til ejerforening (fællesudgifter) betales der for pasning og ved­li­ge­hol­del­se af fæl­les­a­re­a­ler­ne, således man som ejer kan slappe af og nyde sin ferie optimalt, uden at bekymre sig om dette. Fe­ri­e­lej­lig­he­den er beliggende i en række a 10 boliger. Her kan man slappe af i fred og ro, mens man nyder den flotte udsigt til Østersøen.
Fe­ri­e­lej­lig­he­den, der fremtræder i pæn og velindrettet stand, indeholder: Entré med skab. 2 gode værelser med hver 2 senge og skabe. Pænt fli­se­ba­de­væ­rel­se med toilet, håndvask og bruseafsnit. Funktionel køkkenafdeling med diverse hvidevarer - i åbent plan til stue. Skøn, lys opholdsstue med skydedørsparti og direkte udgang til fliseterrasse.
Øvrige oplysninger: Ingen ud­lej­nings­pligt. Køber kan efter eget valg frit disponere over den købte lejlighed. God lejeindtægt via aftale med TeamBornholm, som skal respekteres af køber. 2 terrasser. Den ene til formiddagsbrug med flot udsigt til havet - den anden med eftermiddags-/aftensol.
En dejlig ferielejlighed i det eftertragtede Æblehaven i Allinge - i gåafstand til klippekyst og byen!

Din bolig er ikke bare et hus - men dit hjem

Boligen giver tryghed og skal i lang tid være rammen omkring dig selv om din familie. Derfor bruger jeg mit lokalkendskab som indfødt bornholmer til på bedste måde at hjælpe dig fra hjem til hjem - både når du køber og når du sælger.

Steffen Damgaard

Ejendomsmægler & Valuar MDE

steffen.damgaard@edc.dk20 29 68 0056 95 56 83EDC BornholmerBo