Fritidshus fra EDC

Åvej 13, Bjerge Sydstrand

4281 Gørlev

995.000 kr.

3/2 rum, 72 m²

Autentisk sommerhus nær strand og ishus

Et sommerhus med sjæl og personlighed, hvor man vil opleve, at solen skinner mere end andre steder, og hvor man ikke kan lade være med at udbryde: nøj, hvor er her hyggeligt. Det er et sted, hvor børnene kan opbygge sommerminder for livet. Huset er renoveret, så det er klar til brug, samtidig med at man som ny ejer har mulighed for at give det en finish. Opdelingen i to afdelinger er perfekt til en familie med små børn, som ikke bliver forstyrret i afdelingen med to værelser, mens de voksne aftenhygger i køkkenalrummet, udestuen eller på terrassen. Badeværelset er i fin stand og af god størrelse. Der er installeret varmepumpe og ny varmtvands­be­hol­der.

På plænen er der masser af plads til vandkamp, vikingespil og småbold. I har selvfølgelig også mulighed for at nyde terrasselivet i sol eller skygge. Selv annekset med dobbeltseng og køje har en overdækket veranda.

Huset ligger i et traditionelt som­mer­hu­s­om­rå­de, hvor der er mange familier, som bruger det som fristed år efter år, og hvor børnene har det som fisk i vandet og oplever lykken ved en is på en varm sommerdag. Stemningen er afslappet ved ishuset med tilhørende legeplads, som et naturligt samlingspunkt på vejen til og fra den børnevenlige strand med sand og lavt vand. Det tager blot fem-ti minutter at gå fra huset til stranden i selskab med mindre børn. I har fine ind­købs­mu­lig­he­der i nærheden plus fantastiske ud­flugts­mu­lig­he­der til Reersø og andre nærliggende småbyer med alt, hvad hjertet kan begære af charme og idyl.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Allan Bachmann

Indehaver, Afdelingsleder

aba@edc.dk40 16 26 6658 58 77 26EDC Poul Erik Bech