Fritidshus fra EDC

Vinkelvej 3, Gamløse

4305 Orø

1.295.000 kr.

3/2 rum, 68 m²

Fritidshus med attraktiv beliggenhed

På en attraktiv beliggenhed på Orø befinder dette fritidshus sig kun 800 m fra trækfærgen, så man nemt kan gå til og fra færgen. Huset ligger på en lukket, stille vej og indeholder: 2 soveværelser med indbygget skabsplads, pænt lyst badeværelse med gulvvarme og brus - og et lyst åbent køkkenalrum, hvor der er god plads til både spisebord og sofahjørne.

Huset opvarmes af en varmepumpe, som kan fjernstyres hjemmefra samt en brændeovn (der ikke skal skiftes), som kan lune og hygge i de kolde måneder.

Fra alrummet er der udgang til udestue, sydvestvendt træterrasse og en skøn lukket overdækket terrasse på 30 m2 med vinranker, kuglegrill, lille gasgrill, udekøkken med vask og med adgang til vaskerum med god op­be­va­rings­plads, ekstra køleskab og fryser - samt et anneks, hvor der er god plads til at have overnattende gæster. Annekset har desuden soldrevet ventilation og indbyggede skabe.

Der er indlagt fibernet på ejendommen.

Huset ligger på en skøn delvist lukket grund med stor græsplæne, træer, bær og rabarber. Uden­dør­s­a­re­a­ler­ne byder desuden på carport med redskabsskur. Der er omkring 350 m hen til grun­de­jer­for­e­nin­gens fællesareal, hvor man kan komme direkte ned til vandet ad en sivstrand.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Maria Krogh Jørgensen

salg og vurdering

mariakj@edc.dk24 98 15 0958 58 76 72EDC Erland's