Fritidshus fra EDC

Enggårdsvej 29, Nakke

4500 Nykøbing Sj

1.850.000 kr.

4/2 rum, 51 m²

Super velholdt fritidshus der kan anvendes hele året!

Charmerende sommerhus beliggende på en stor grund for enden af blind stikvej. Søger du et stille og roligt sted, så er dette sommerhus lige sagen. Sommerhuset, der oser af sommerhusidyl er perfekt beliggende på den 2.000 kvm store grund der indbyder til boldspil og leg. Den solrige grund er beliggende for enden af stikvej, så ingen gen­nem­kør­sel­stra­fik.

Selve huset ligger i det naturskønne område tæt på "Hovvig" mellem Rørvig med skønt havnemiljø og Nykøbing hvor det hele sommeren emmer af liv på den hyggelige gågade. I begge byer er der masser af cafeer og restauranter. Endvidere gå- og cykelafstand til Rørvig Plantage og skøn sandstrand med klitter. På cykel nås også fug­le­re­ser­va­tet ved Hov Vig eller skoven ved Ringholm.

Sommerhuset er velholdt og både hus og udenomsarealer er præsentable.
Boligens 51 m2 er utrolig velindrettede og indeholder følgende: Lyst køkken i åben forbindelse til stue med udgang til træterrassen. Stuen er lys og indbydende med pæne trægulve, hyggelig brændeovn og varmepumpe. Fra stuen er der udgang til stor delvist overdækket solrig træterrasse. Herudover fordelingsgang med adgang til fint soveværelse, et funktionelt bryggers med god skabsplads og køle/fryseskab samt et badeværelse med brus. Derudover et yderligere værelse.

Det hele er klart til at tage i brug!

Herudover er der en fin carport og i forlængelse heraf udhus. Derudover er det et yderlige et udhus til opbevaring.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.