Fritidshus fra EDC

Rørvigvej 210

4500 Nykøbing Sj

3.995.000 kr.

6/5 rum, 241 m²

Flot totalrenoveret sjældent udbudt fritidshus med 5 værelser!

Nu udbydes den historiske ejendom ”Jagtborg” som er den ejendom hvor som­mer­hus­ud­styk­nin­gen ”Jagtborg Plantage” er udstykket fra.

Huset er opført i ca. 1870 og rummer hele 241 m2 bolig jf. BBR. Ejendommen er det seneste år blevet totalrenoveret så boligen fremstår utrolig flot og ind­flyt­nings­klar. Ejendommen er renoveret med respekt for husets alder og charme. Der er bl.a. lavet badeværelse, nye vinduer og døre, nye varmepumper mm. Alt fremstår lyst og indbydende. Grunden er en spændende naturgrund på 2.209 m2 med mulighed for mange hyggekroge. Pga. ejendommens størrelse kunne det også være et attraktivt fritidshus for flere familier.

Oprindeligt har hele området mellem Nykøbing og Rørvig fungeret som overdrev. En entreprenør, opkøbte en del af arealerne i starten af 1900-tallet, og noget af det brugte han til andejagt, og deraf kommer navnet "Jagtborg".

Boligen er indrettet således: Entré med trappe til 1. salen. To store hyggelige stuer – begge med brændeovn og varmepumpe. Den ene stue er i forlængelse af køkken/alrummet. Køkkenet er med god skabsplads og pæne elementer. To rigtig store soveværelser. Mellemgang/bryggers med udgang til sydvendt terrasse. Fint stort soveværelse. Gæstetoilet. Pænt badeværelse med adgang til sauna. 1. salen indeholder repos samt to gode værelser og et stort loftsrum.

Herudover stort anvendeligt udhus på 76 m2 jf. BBR. Det fremstår pt. Som stort aktivitetsrum / gildesal samt et yderligere udhus.

Kom og oplev boligens sjæl og charme samt mange gode og anvendelige m2.

Du får en og attraktiv og central beliggenhed mellem både Nykøbing Sj. og Rørvig. Du er både i cykelafstand til Nykøbing Sj. Centrum samt Rørvig by og den skønne sandstrand. Derudover er du i tæt på Plantagen hvor mange gode timer kan nydes på gåben eller cykel.
Der er endvidere restaurant Lyngkrogen, helt ny Spar butik, Streetfood og minigolf inden for få hundrede meter.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.