Fritidshus fra EDC

Kløverbakken 20, Ordrup

4540 Fårevejle

1.695.000 kr.

4/3 rum, 92 m²
Ny Sag

Velkommen til denne skønne og velholdte fritidsbolig, der er lige til at flytte ind i.

Velkommen til denne skønne og velholdte fritidsbolig, der er lige til at flytte ind i.

Ejendommen er placeret i en lukket udstykning i Ordrup. Området tilbyder en meget børnevenlig badestrand med sand så langt øjet rækker. I selve Ordrup by forefindes hyggelige restaurationer, hvor lette måltider serveres i højsæsonen. Naturligvis suppleret med diverse ishuse og minigolfbane. Kårupskoven er nabo til Ordrup, og her kan de aktive cykle, løbe og gå gode ture i skoven året rundt.

Boligarealet er på velindrettede 92 kvm., som er fordelt med 76 kvm. i hovedboligen og med 16 kvm. i et superlækkert anneks, der er perfekt til gæstebesøg eller når "bedstemor" skal tages med på weekend.

Fritidshuset er løbende vedligeholdt, og indeholder entré, badeværelse, bryggers, soveværelse, børneværelse samt delvis åbent køkken i forbindelse med den rummelige og veldisponerede stue med både opholds- og spiseafdeling. Her forefindes et behageligt og imødekommende lysindfald takket være loft til kip. Opvarmning sker via den fjernstyrede luft-til-luft varmepumpe samt effektive brændeovn.

Udendørs tilbydes en meget lukket og ugeneret grund, med stor græsplæne til bold og leg, samt en dejlig sydvestvendt overdækket terrasse. Der er carport med udhus på i alt 30 kvm.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.