Fritidshus fra EDC

Tujastien 7, Lammefjorden

4571 Grevinge

1.495.000 kr.

3/2 rum, 54 m²
Nyhed

Hyggeligt sommerhus, lige til at flytte ind i!

Ønsker I et sommerhus der er lige til at flytte ind i og hvor det eneste I skal tænke på er at nyde fritiden og sommerhuslivet? Så skal I tage et kig på Tujastien 7.

Huset har de seneste år gennemgået en større renovering med forbedringer og opdateringer, så huset nu står fuldstændig ind­flyt­nings­klart. Udvendig er husets facader malet sorte med hvide vinduer, døre samt hvide udhæng og fremstår derfor meget nydeligt og sammenhængende. Indvendig har den også fået den store tur med ny-slebne gulve i hele huset, nyt HTH-køkken fra 2022 samt nye hårdhvidevare, og et nydeligt badeværelse, der tilbage i 2015 har fået den store tur, med opdateringer og flotte lyse klinker.
Huset rummer 54 særdeles veludnyttede kvadratmeter fordelt på et stort soveværelse med god plads til både kommode og skabsplads. Et mindre soverum med overskabe, nydeligt badeværelse med bruseniche og stort lyst køkken-alrum med flotte lysindfald. Gennem hele huset fornemmes den rød tråd både med hvidmalede lofter, vægge og gennemgående loft-til-kip. Huset er bestemt et kig værd!
Husets døre og vinduer har energiruder.
Fra stuen er der adgang, via terrassedør til den sydvendte flisebelagte terrasse hvor haven kan nydes.
Lige nord for udstykningen går der en kanal, der er særdeles populær hos lystfiskerne, og ved Gundestrup er der et organiseret bådelaug og en lystbådehavn under etablering. Her finder man også det populære pizzeria og ishus ”Nostro”, som vandt konkurrencen om Sjællands bedste pizza i 2021. Spisestedet har igennem mange år forsynet området med lækkerier.
Lyder denne fine ejendom som noget for jer – så tøv ikke med at kontakte EDC Teis Graver Asnæs på telefon 59 65 12 72 for fremvisning.

Vi gør os altid umage

Vi ved, bolighandel er en vigtig begivenhed i menneskers liv. Derfor gør vi os altid ekstra umage, så alle parter får en god oplevelse i forbindelse med deres bolighandel

Teis Graver

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

thg@edc.dk23 66 68 8759 65 12 72EDC Teis Graver - Asnæs