Fritidshus fra EDC

Stendyssevej 10, Stenstrup Lyng

4573 Højby

1.395.000 kr.

3/2 rum, 76 m²

Charmerende beliggenhed på kuperet grund

Her finder I et af de lidt mere spændende sommerhuse.
Sommerhuset er nemlig ikke beliggende på en sædvanlig kedelig grund. Den 1.217 m2 kurperede grund er nemlig udlagt med flere spændende og hyggelige terrasser som "gemmer" sig mellem træerne på grunden. Et veloplagt sted at placere et anneks, hvis man behov for sådan et.

Sommerhuset er placeret i den sydlige ende af grunden med sydvendt terrasse foran. Sommerhuset er suppleret af en fantastisk havestue, hvorfra der er et idyllisk "view" over den kuperede grund og smukke beplantning.
I forbindelse med havestuen er der yderligere et integreret udhus, der med lidt kreativitet kunne blive til et godt anneks.

Den hyggelige og indbydende fritidsbolig byder på en dejlig atmosfære og en god planløsning.
De 76 m2 boligareal fordeler sig på: En rummelig entré, et veldisponeret køkken, et godt badeværelse, en stor og rummelig stue samt 2 meget store værelser.

Ejendommen er beliggende kun ca. 5 km. fra Højby, hvor der er gode ind­købs­mu­lig­he­der og privatbane mellem Nykøbing Sjælland og Holbæk. Sommerland Sjælland er placeret kun et kvarters kørsel fra fritidshuset.

Omgivelserne er præget af hyggelige mindre grusveje, og den attraktive og sandfyldte badestrand er beliggende cirka 15 minutters gang fra ejendommen.

Book tid og oplev alt dette ved selvsyn!

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.